Μια σκάλα για... κλάματα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»

Περίεργα
Μια σκάλα για... κλάματα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαπισμένη σε πολλά σημεία και σπασμένη σε άλλα τόσα, σκάλα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, αποτελεί κίνδυνο-θάνατο για τον ανυποψίαστο που θα τη διαβεί και ενδεχομένως να τραυματιστεί

Αυτή που βλέπετε μέσα από τις φωτογραφίες που τράβηξε και μας έστειλε Ηρακλειώτης είναι η εικόνα που εμφανίζει η σκάλα που βρίσκεται απέναντι από το αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου, η οποία οδηγεί στα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Όπως θα δείτε, η σκάλα είναι σαπισμένη σε πολλά σημεία και σπασμένη σε άλλα τόσα, με αποτέλεσμα να αποτελεί κίνδυνο-θάνατο για τον ανυποψίαστο που θα τη διαβεί και ενδεχομένως να τραυματιστεί. Μια εικόνα που δεν πρέπει να δημιουργήθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά σε βάθος χρόνου, μιας και το να σαπίσει μια σιδερένια κατασκευή απαιτεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.

Και είναι απορίας άξιο το πώς δεν την έχει δει τόσο καιρό ένας αρμόδιος, ενώ ο πολίτης που έτυχε να περάσει την είδε αμέσως; Το κακό όμως δε σταματάει εδώ. Σαν να μην έφτανε αυτό, κάτω από τη σκάλα φιγουράρουν σωροί σκουπιδιών που προσπαθούν να κρυφτούν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν, αφού ανεβαίνοντας τη σκάλα, θέλοντας και μη, το μάτι θα πέσει σε αυτά.

Εμείς τα είδαμε, όπως σίγουρα θα τα είδαν και αρκετοί ξένοι επισκέπτες μας. Οι αρμόδιοι άραγε δεν τα βλέπουν;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News