“Ψήνονται” στις ουρές οι τουρίστες

Περίεργα
“Ψήνονται” στις ουρές οι τουρίστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Γυρίζεις το κεφάλι από τη μια, ουρά για τα rapid tests στην πλατεία Ελευθερίας. Γυρίζεις το κεφάλι από την άλλη, ουρά τουριστών έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου! Δεν ξέρω τι με πειράζει περισσότερο...

Η αναμονή για το rapid test ή να ταξιδέψεις από μια άλλη χώρα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά για να θαυμάσεις τη ζωή και τον πολιτισμό της και να περιμένεις στο καμίνι των 45 βαθμών Κελσίου, στο στενό πεζοδρομιάκι με το σήμα στη μέση-μέση, ο ένας πάνω στον άλλο και χωρίς αποστάσεις, για να μπεις σε ένα μουσείο; Και το χειρότερο; Χωρίς καμία μέριμνα από κανέναν να τοποθετηθεί υποτυπωδώς ένα σκίαστρο, μια τέντα για τους επισκέπτες του μουσείου, που βρίσκονται για ώρες σε αναμονή, ή τουλάχιστον ας τους βάλουν στο περιστύλιο. Και όταν λέω ώρες, το εννοώ. Όσοι μπαίνουν, τόσοι βγαίνουν! Λογαριάστε λοιπόν.

Σας παραθέτω εικόνα από διαφορετικές ημέρες στο ίδιο σημείο, αλλά από άλλη οπτική. Η πανοραμική φωτογραφία ανήκει στον δικηγόρο Μάνο Tσικνάκη, που την ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook και κυριολεκτικά σε κάνει να νιώθεις... τα βασανιστήρια που βιώνουν οι επισκέπτες του Αρχαιολογικού Μουσείου στο Ηράκλειο. Η άλλη φωτογραφία είναι της στήλης, μερικές ημέρες νωρίτερα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News