«Αυνανιζόταν ατάραχος... στη μέση του δρόμου»

Περίεργα
«Αυνανιζόταν ατάραχος... στη μέση του δρόμου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμβρόντητη έμεινε μία γυναίκα που ειδοποίησε τις αρχές

Μπροστά σε μία... αναπάντεχη και συνάμα δυσάρεστη «έκπληξη» βρέθηκε αναγνώστρια του neakriti.gr η οποία και όπως ανέφερε,  στο Ηράκλειο, νωρίς το πρωί βρέθηκε μπροστά της ένας άνδρας που αυνανιζόταν στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης στην Καινούρια Πόρτα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας όπως αναφέρει: «Αυνανιζόταν κοιτάζοντας με και ατάραχος στην μέση του δρόμου με τζιν και μπλε electric μπλούζα».

Το neakriti απευθύνθηκε στην αστυνομία που επιβεβαίωσε την είδηση ωστόσο όπως αναφέρθηκε, όταν κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ έφθασε στον χώρο, δεν εντόπισε τον συγκεκριμένο άνδρα που πιθανότατα είχε γίνει… λούης.

Αναλυτικά το κείμενο της αναγνώστριας προς το neakriti.: « * ΠΡΟΣΟΧΉ!! Στο Ηράκλειο Κρήτης κυκλοφορεί ένας ψυχοπαθής που αυνανίζεται, κυκλοφορώντας με το μόριό του έξω. Σήμερα έγινε το περιστατικό στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης του Ηρακλείου Κρήτης στην Καινούρια Πόρτα Εβανς. Ήταν ένας 45 χρονών που αυνανιζόταν κοιτάζοντας με και ατάραχος στην μέση του δρόμου με τζιν και μπλε electric μπλούζα. Το περιστατικό καταγράφηκε σήμερα στις 09:00 και έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία».

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News