Η στιγμή του σεισμού στις «Αντιθέσεις»

Περίεργα
Η στιγμή του σεισμού στις «Αντιθέσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμετωπίστηκε με... απόλυτη ψυχραιμία

Με ένα απρόοπτο «συνοδεύτηκε» η χθεσινή εκπομπή «Αντιθέσεις» της ΚΡΗΤΗ TV με τον Γιώργο Σαχίνη και καλεσμένο τον Διδάκτορα Αισθητικής στο Πανεπιστήμιο Paris VII και Πανεπιστημιακό δάσκαλο σε Πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Ελλάδας, πάνω στη Φιλοσοφία της Τέχνης, Δημοσθένη Δαββέτα.

Ενώ εξελίσσονταν η συζήτηση γύρω από τον ρόλο της Αισθητικής εν μέσω Κρίσεων στην εποχή της Πανδημίας αλλά και οι αναφορές σε σημαίνουσες προσωπικότητες πολιτικών και καλλιτεχνών με έντονη επίδραση στην κοινωνία, ο εγκέλαδος έκανε την… επίσκεψη του στο τηλεοπτικό στούντιο των «Αντιθέσεων».

Έπειτα από την διαπίστωση πως πρόκειται πράγματι για σεισμό και μια παύση δευτερολέπτων, ο διάλογος συνεχίστηκε με απόλυτη… ψυχραιμία, ενώ ο κ. Δαββέτας δεν έχασε την ευκαιρία να συνδέσει το θέμα της συζήτησης για τα ρώσικα αντιαεροπορικά, διερωτώμενος: «πρόκειται για σεισμό; Γιατί νόμιζα πως μας χτύπησαν τα αντιαεροπορικά».

Όσο για διακοπή; Ούτε λόγος!

Το στιγμιότυπο της εκπομπής:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=QDZ3js1PWzk?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News