«Ντροπή σας… (με μεγάλα-μεγάλα γράμματα)…»!

Περίεργα
«Ντροπή σας… (με μεγάλα-μεγάλα γράμματα)…»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αλήθεια πόσα καντάρια συμπλέγματα κουβαλάτε κ.κ. "συνδιοργανωτές"»;

Σε ένα ιδιαίτερα επικριτικό, καθώς και καυστικό σχόλιο προχώρησε ο νομικός Μάνος Παπαντωνάκης, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με τίτλο «Τ’ ανθρωπάκια» και  με αφορμή την επετειακή έκθεση για τα 80 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος, η Περιφέρεια και το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης.

Ο κ. Παπαντωνάκης αναφέρει ότι στο ενημερωτικό φυλλάδιο που ήρθε στα χέρια του, κατά την επίσκεψή του στην έκθεση αυτό που παρατήρησε και που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι ενώ αναγράφονταν οι συνδιοργανωτές, καθώς και οι σπόνσορες, πουθενά, ούτε στα «ψιλά γράμματα», δεν αναγράφεται το όνομα του επιμελητή και ψυχή, όπως αναφέρει της έκθεσης, του Κωνσταντίνου Ευαγγέλου Μαμαλάκη.

«Αλήθεια πόσα καντάρια συμπλέγματα κουβαλάτε κ.κ. "συνδιοργανωτές"»; «Ντροπή σας … (με μεγάλα-μεγάλα γράμματα)…»!, σχολιάζει ο κ. Παπαντωνάκης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο που ανάρτησε ο κ. Παπαντωνάκης:

«Τ’ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ …

Πήγα σήμερα στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στο «κλείσιμο» της επετειακής Έκθεσης που συνδιοργάνωσαν o Δήμος Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης και το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, με αφορμή την συμπλήρωση 80 χρόνων από την Μάχη της Κρήτης … όπου μου έδωσαν και το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο.

Τόσο στα πανό μέσα κι έξω από την έκθεση, όσο και στο φυλλάδιο, αναγράφονταν (και ορθότατα) φαρδιά πλατιά οι συνδιοργανωτές, καθώς και όλοι οι σπόνσορες …

Όμως πουθενά… ούτε στα ψιλά γράμματα… ούτε έστω και σε μια αθέατη στο κοινό γωνίτσα (το έψαξα επισταμένως) … δεν αναγράφηκε το όνομα του επιμελητή… της ψυχής… της έκθεσης… του διεθνώς διακεκριμένου ιστοριοδίφη και συλλέκτη, ευπατρίδη συμπολίτη μας… Κωνσταντίνου Ευάγγελου Μαμαλάκη… στον όποιο για άλλη μια φορά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια … και για την διαχρονική προσφορά του στον τόπο, αλλά και για την ανωτερότητα του! (που δεν τους τα λίχνισε)…

Αλήθεια πόσα καντάρια συμπλέγματα κουβαλάτε κ.κ. «συνδιοργανωτές»;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ… (με μεγάλα-μεγάλα γράμματα)…

Υ.Γ. Δε σας ε-γνοιάζει να θαρρείτε κιόλας πως ο κόσμος επήε στην έκθεση για την αφεδιά σας … χαχαχα…».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News