«Ζήσε δωρεάν στην Αργεντινή και τη Δανία!»

Περίεργα
«Ζήσε δωρεάν στην Αργεντινή και τη Δανία!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτος διαγωνισμός πλατφόρμας ενοικίασης καταλυμάτων

Δεν θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να ζήσουμε μία εβδομάδα στην Αργεντινή, μετά στη Δανία και στη συνέχεια κάπου αλλού; Πλατφόρμα ενοικίασης καταλυμάτων ανακοίνωσε το διαγωνισμό «Live Anywhere on Airbnb», προσκαλώντας έως και 12 άτομα να ταξιδέψουν μεταξύ των επιλογών της εταιρίας σε ολόκληρο τον κόσμο για έναν χρόνο.

Σε μια πρόσφατη έκθεση της πλατφρόρμας, το 74% των ανθρώπων δήλωσαν ότι επιθυμούν να ζουν σε κάποιο άλλο μέρος από αυτό που εργάζονται, μόλις τελειώσει η πανδημία.

Οι «τυχεροί» θα πρέπει να μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε κάθε προορισμό για να βοηθήσουν την εταιρία να βελτιώσει την πλατφόρμα και τις προσφορές της. Ως ανταμοιβή, μεταξύ άλλων, είναι η δωρεάν διαμονή για ένα χρόνο, η φιλοξενία του καταλύματος στην πλατφόρμα (αν έχει), συν οι αναμνήσεις και οι περιπέτειες που θα αλλάξουν τη ζωή τους.

Για τη συμμετοχή θα πρέπει να είναι κάποιος πάνω από 18 ετών, πολίτης των χωρών που αναφέρονται στην αίτηση και θα μπορεί να συνοδεύεται από 3 πρόσωπα της επιλογής του.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2022, αλλά ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Ιουνίου.

φωτογραφία pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News