«Αντιθέσεις» - Ιωαννίδης: Χιλιάδες views και μια εκπομπή που συζητήθηκε και θα συζητηθεί

Περίεργα
«Αντιθέσεις» - Ιωαννίδης: Χιλιάδες views και μια εκπομπή που συζητήθηκε και θα συζητηθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε λιγότερο από δύο 24 ώρα η τρίωρη αυτή εκπομπή έχει δεχτεί πάνω από 70 χιλιάδες επισκέψεις

Σε viral μέσα σε λίγες ώρες από τη δημόσια ανάρτησή της στο ΥouΤube τείνει να μετατραπεί μία τρίωρη εκπομπή των “Αντιθέσεων” της “ΚΡΗΤΗ TV”, με καλεσμένο τον διεθνούς κύρους Έλληνα επιστήμονα Γιάννη Ιωαννίδη, που είναι ένας από τους κορυφαίους σε επίπεδο επιστημονικών αναφορών, στην παγκόσμια επιστημονική κατάταξη, του είδους.

Ήδη σε λιγότερο από δύο 24ώρα  η τρίωρη αυτή εκπομπή έχει δεχτεί πάνω από 70 χιλιάδες επισκέψεις.

Τα όσα καταθέτει και αποκαλύπτει στην εκπομπή “Αντιθέσεις” της “ΚΡΗΤΗ TV” ο καθηγητής Παθολογίας-Επιδημιολογίας και Πληθυσμιακής Υγείας του Πανεπιστημίου Stanford και μέλος της Αμερικανικής Εθνικής Ιατρικής Ακαδημίας, Γιάννης Ιωαννίδης, προκαλούν ήδη συζητήσεις τόσο στο επιστημονικό πεδίο των ειδικών, όσο και στην κοινωνία.

 «Η διαχείριση της πανδημίας χωρίς μέτρα δημόσιας υγείας αλλά μόνο με μέτρα δημόσιας τάξης εκτροχίασε την κατάσταση» στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα, είπε ο κ. Ιωαννίδης. Χαρακτήρισε λάθος την απόφαση για εμβολιασμούς γυναικών κάτω των 50 ετών με AstraZeneca και μίλησε για τις καταστρεπτικές επιπτώσεις των lockdowns, που έγιναν «μόνο για να δικαιολογηθεί η ανυπαρξία σοβαρής επιδημιολογικής επιτήρησης στη χώρα» και χωρίς μέτρα δημόσιας υγείας. Σημείωσε ότι η ανοσία από φυσική λοίμωξη σημαίνει πρακτικά και νεκρούς, σε ευπαθείς και ηλικιωμένους, και μάλιστα, όπως τόνισε, αν συνεχιστούν τα λάθη στη διαχείριση, ο αριθμός μπορεί να φτάσει σε άλλους 12 χιλιάδες μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου.

Ο ίδιος είπε ότι βρισκόμαστε μπροστά στην έλευση τέταρτου κύματος της πανδημίας, ότι ο ιός δε θα εξαφανιστεί, ενώ, παρότι εξακολουθεί να εκτιμά ότι η προέλευσή του είναι μάλλον φυσική μετεξέλιξη, δεν αποκλείει και την εργαστηριακή του κατασκευή, όσο, όπως λέει χαρακτηριστικά, τα επίμαχα εργαστήρια στην Κίνα δε δίνουν όλες τις βάσεις δεδομένων τους στη δημοσιότητα και σε πρόσβαση στη διεθνή επιστημονική κοινότητα.

 Ο κ. Ιωαννίδης μίλησε για τον μεγάλο ηττημένο της πανδημίας, την Ηθική στην Επιστήμη, όπως είπε, αλλά και το νέο δυστοπικό περιβάλλον που φτιάχνει η εργαλειοποίηση της πανδημίας, από πολιτικά συστήματα και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News