"Μικρά κ' Περίεργα"

Dog person ο Πρωθυπουργός

Ο Peanut και είναι ιδιαίτερα χαριτωμένος, φαίνεται δε να απολαμβάνει τη διαμονή του στο Μαξίμου

Έχουμε ήδη μιλήσει για τη γάτα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, οπότε καιρός είναι να μιλήσουμε και για τον σκύλο του Μαξίμου! Cat person η πρόεδρος, dog person ο πρωθυπουργός, μας καλύπτουν όλους, και έσπευσαν να προμηθευτούν το... κατάλληλο κατοικίδιο για το Προεδρικό Μέγαρο και για το Μαξίμου.


Ο τετράποδος συγκάτοικος του πρωθυπουργού ονομάστηκε Peanut και είναι ιδιαίτερα χαριτωμένος, φαίνεται δε να απολαμβάνει τη διαμονή του!


Ωστόσο έχει ενδιαφέρον ότι το καταφύγιο αδέσποτων από το οποίο είχε προμηθευτεί τον τετράποδο φιλαράκο του ο πρωθυπουργός, ένα μήνα μετά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη, έκλεισε ως... παράνομο!
Η αυτοψία που πραγματοποίησε η Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Αττικής διαπίστωσε ότι «η εν λόγω εγκατάσταση με αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου Ηλιούπολης θα πρέπει να διακόψει οριστικά τη λειτουργία της, καθόσον δεν πληροί τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας, και δε διαθέτει άδεια λειτουργίας».
Όπως επισημαίνεται στην έκθεση της Κτηνιατρικής Διεύθυνσης, στον χώρο υπάρχουν αδέσποτα ζώα τα οποία βρίσκονται υπό κτηνιατρική παρακολούθηση και θεραπεία, και ορίζεται έτσι δίμηνη προθεσμία για τη διακοπή της λειτουργίας του.

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια