"Μικρά κ' Περίεργα"

Η παραλία δεν ήταν… για εκείνους

Τι ανέφερε λουόμενος σε ανάρτησή του στο facebook

Πήγαν για μπάνιο αλλά δεν τους επέτρεψαν να παραμείνουν στην παραλία. Αυτό καταγγέλλει πολίτης στο Ηράκλειο αναφέροντας συγκεκριμένα σε ανάρτηση του ότι «επειδή ήταν Ρομά δεν επιτρέπεται να κάτσουμε σε αυτή τη παραλία και εκτός αυτού από τα λεγόμενα πάλι των ατόμων που δουλεύουν εκεί ήταν όλη η παραλία reserve, παρόλα αυτά ερχόταν άτομα και κάθονταν όπου ήθελαν χωρίς όμως αυτούς να τους διώχνουν με την δικαιολογία ότι είναι reserve.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Γεια σας, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου συνέβη σήμερα καθώς θέλησα να πάω για μπάνιο σε κάποια παραλία.

Ετοιμαστήκαμε λοιπόν που λέτε και πήγαμε στην παραλία.

Προς μεγάλη μου απογοήτευση διαπίστωσα από τα λεγόμενα των παιδιών που δουλεύουν εκεί πως επειδή είμαστε Ρομά, δεν επιτρέπεται να κάτσουμε σε αυτή τη παραλία και εκτός αυτού από τα λεγόμενα πάλι των ατόμων που δουλεύουν εκεί ήταν όλη η παραλία reserve, παρόλα αυτά ερχόταν άτομα και κάθονταν όπου ήθελαν χωρίς όμως αυτούς να τους διώχνουν με την δικαιολογία ότι είναι reserve.

Παιδιά νταξει είμαστε 21ο αιώνα και είναι ηλιθιότητα να υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι, εντωμεταξύ το παλικάρι που ήρθε να μας ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ έμεινε άναυδο όταν του είπαν από το ακουστικό να μην καθίσουμε!!».

Φωτογραφία: pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια