Ινδονησία: Ένας Καναδός απελάθηκε λόγω μαθημάτων… «οργασμικής» γιόγκα

Περίεργα
Ινδονησία: Ένας Καναδός απελάθηκε λόγω μαθημάτων… «οργασμικής» γιόγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ινδονησιακές αρχές έκριναν ότι δεν σεβάστηκε τις τοπικές παραδόσεις και αξίες

Ενας Καναδός απελάθηκε από το Μπαλί επειδή παρέδιδε μαθήματα "οργασμικής" γιόγκας καθώς οι ινδονησιακές αρχές έκριναν ότι δεν σεβάστηκε τις τοπικές παραδόσεις και αξίες.

Ο Κρίστοφερ Κάιλ Μάρτιν απελάθηκε χθες από την Ινδονησία αφού προώθησε διαδικτυακά τα μαθήματά του "Ταντρικού Ολόσωμου Οργασμού" έναντι 20 ευρώ.

Η προώθηση των μαθημάτων που πρόσφερε έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη χώρα προκαλώντας την οργή κάποιων συντηρητικών ομάδων.

"Αυτή η δραστηριότητα πιθανόν να καταστρέψει την φήμη της Ινδονησίας και του Μπαλί ως τουριστικών προορισμών και είναι ασεβής απέναντι στα έθιμα του Μπαλί", δήλωσε χθες ο κυβερνήτης του Μπαλί σε ενημέρωση του Τύπου όπου εμφανίστηκε ο Μάρτιν να κάθεται δίπλα σε αξιωματικούς της υπηρεσίας μετανάστευσης.

"Αν θέλεις να επιστρέψεις εδώ θα πρέπει να σέβεσαι τα έθιμα του Μπαλί", τού είπε ο κυβερνήτης.

Η Υπηρεσία Μετανάστευσης του Μπαλί επιβεβαίωσε ότι ο Μάρτιν, ο οποίος μετέβη τον Απρίλιο στην Ινδονησία με τουριστική βίζα, απελάθηκε επειδή δεν σεβάστηκε τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του Μπαλί.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία, ο Μάρτιν υποστήριξε ότι τα μαθήματα γιόγκα δεν θα περιελάμβαναν κάποια σεξουαλική δραστηριότητα και θα επικεντρώνονταν κυρίως σε τεχνικές αναπνοών.

Μετά την κατακραυγή ματαιώθηκαν τα μαθήματα.

Το Μπαλί, ένα νησί του οποίου οι περισσότεροι κάτοικοι είναι ινδουιστές, έχει απελάσει δεκάδες ξένους επειδή δεν σεβάστηκαν ιερές τοποθεσίες ή επειδή παραβίασαν τους περιορισμούς κατά του κορωνοϊού.

Τον περασμένο χρόνο, ένας Σύρος γιόγκι απελάθηκε από το Μπαλί επειδή είχε πραγματοποιήσει πολυπληθές μάθημα παραβιάζοντας έτσι τους περιορισμούς κατά της πανδημίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News