Όπου φύγει φύγει - Ουρές και μποτιλιάρισμα στο Παγκρήτιο Στάδιο

Ηράκλειο
Όπου φύγει φύγει - Ουρές και μποτιλιάρισμα στο Παγκρήτιο Στάδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Κυκλοφοριακό χάος στο Παγκρήτιο Στάδιο"

Ημέρα για γερά νεύρα, φαίνεται πως ήταν η σημερινή, για διερχόμενους οδηγούς που έτυχε να περνούν από το Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει αναγνώστης στο neakriti, υπήρξε μποτιλιάρισμα στο συγκεκριμένο δόμο λόγω της λαϊκής αγοράς αλλά και λόγω του ότι αρκετός κόσμος είχε επιλέξει να πάει παραλία και να κατευθυνθεί από και προς το συγκεκριμένο δρόμο.

Αποτέλεσμα ήταν α δημιουργηθούν μεγάλες ουρές οχημάτων ενώ υπήρξαν και οδηγοί που μην μπορώντας να είναι στην... αναμονή και με τόση ζέστη, αναγκαστικά έπαιρναν το δρομο της επιστροφής.

Ακολουθεί το κείμενο που έστειλε ο Χ.Φ. στο neakriti.

«Σήμερα είναι η μέρα που άνοιξαν οι οργανωμένες παραλίες και η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος ξεκίνησε τα μπάνια.

Ένα μεγάλο πρόβλημα με το μποτιλιάρισμα δημιουργήθηκε όπως βέβαια και κάθε Σάββατο στον δρόμο έξω από το Παγκρήτιο λόγω της λαϊκής αγοράς.

Τεράστιες ουρές αυτοκινήτων είχαν δημιουργηθεί από την άλλη πλευρά της Λ. 62 μαρτύρων λόγω του ότι δεν μπορούσε ο κόσμος να περάσει έξω από το Παγκρήτιο να πάει προς Αμμουδάρα.

Σήμερα το πρόβλημα ήταν πιο έντονο γιατί αρκετός κόσμος είχε επιλέξει να πάει στη θάλασσα και μάλιστα λόγω του ότι δεν υπάρχει και ειδική σήμανση για την λαϊκή όλοι πηγαίναν από το δρόμο του Παγκρήτιου και γύριζαν πίσω.

Γνωρίζω ότι η λαϊκή είναι ένα μέρος από τη λαϊκή των Πατελών και έγινε λόγω κορωνοϊού για να μην υπάρχει συνωστισμός.

 Ελπίζω τώρα που θα ανοίξει και ο τουρισμός και θα περνάνε το συγκεκριμένο δρόμο και αρκετά πούλμαν να επιστρέψει η λαϊκή στις Πατέλες γιατί είναι σίγουρο ότι τα πρωινά του Σαββάτου θα επικρατεί το χάος στους γύρω δρόμους.

Το συγκεκριμένο δρόμο των χρησιμοποιούν οι κάτοικοι που μένουν εκεί, τα λεωφορεία που θα πηγαίνουν στα ξενοδοχεία ,γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στο κολυμβητήριο ,κόσμος που γυμνάζεται στο παγκρητιο και πολλοί άλλοι ...

Σήμερα επικρατούσε εκνευρισμός και από εμένα και τους άλλους οδηγούς καθώς τα αυτοκίνητα πήγαιναν πολύ αργά.

Φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα ανοίξουν όλα...».

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News