«Στο ΠΑΓΝΗ με το... νερό και...την κουβέρτα σας»

Περίεργα
«Στο ΠΑΓΝΗ με το... νερό και...την κουβέρτα σας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για την κατάσταση των νοσηλευομένων με COVID στο ΠΑΓΝΗ, το νοσοκομείο που έχει δεχτεί τεράστιο φόρτο κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας.

Αναγνώστης, συγγενής ασθενούς, μας μίλησε για μια σειρά από περιστατικά που έχουν να κάνουν με τον νοσηλευόμενο συγγενή του. Όπως περιγράφει, ο κουμπάρος του νοσεί με COVID.

Ο αναγνώστης λέει: «Προχθές χρειάστηκε να τον πάρει ασθενοφόρο καθώς η κατάστασή του χειροτέρεψε και του "γύρισε" σε πνευμονία. Ήταν σε ράντζο από το απόγευμα χωρίς κουβέρτα, παρά το ότι, όπως αναφέραμε, η πνευμονία έχει επιβαρύνει την κατάστασή του, και ούτε καν νερό». Τελικά νερό και κουβέρτα κλήθηκε να του φέρει ο γιος του, όμως, όπως λέει εξοργισμένος ο αναγνώστης, «θέλουμε να ενημερωθεί ο κόσμος να πηγαίνει με την κουβέρτα του και το νερό του, γιατί η απάντηση που δώσανε για το νερό ήταν ότι είναι κλειστό το κυλικείο. Δεν τα βάζω μαζί τους γιατί δίνουν τεράστιο αγώνα... αλλά ενημέρωση. Όχι να έχεις έναν ασθενή COVID με πνευμονία, να τρέμει από κρύο και να διψάει».

Εμείς μεταφέρουμε τη διαμαρτυρία του πολίτη και οι αρμόδιοι ας πράξουν τα δέοντα μέσα σε αυτή τη δύσκολη εποχή που όλοι βιώνουμε τελικά...

Φωτογραφία αρχείου: rawpixel

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News