"Μικρά κ' Περίεργα"

Το «ευχαριστώ» εγκυμονούσας στην ΕΛ.ΑΣ.

Ηρακλειώτισσα περιγράφει στο neakriti.gr ένα... αναπάντεχα συγκινητικό περιστατικό

Ένα συγκινητικό περιστατικό περιέγραψε στο neakriti.gr η κ. Ραφαέλα Χασουράκη.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης, όταν η κ. Ραφαέλα, η οποία είναι έγκυος στον 6,5 μήνα της κυήσεώς της, πήγε με τα πόδια σε σούπερ μάρκετ της ευρύτερης περιοχής των Παλαιών ΚΑΤΕ.

Επιστρέφοντας από τα ψώνια της και κουβαλώντας δύο σακούλες στα χέρια της, περίμενε υπομονετικά επί της Οδού Χριστομιχάλη Ξυλούρη, προκειμένου να περάσει απέναντι το δρόμο και να πάει στο σπίτι της.

«Ακριβώς απέναντι από εκεί που στεκόμουν βρισκόταν ένα περιπολικό. Οι αστυνομικοί με κοίταζαν και εγώ υπέθεσα πως ήθελαν να μου κάνουν έλεγχο για άσκοπες μετακινήσεις. Ήμουν καθόλα νόμιμη, επομένως συνέχισα να περιμένω για να περάσω το δρόμο», ανέφερε η κ. Ραφαέλα.

«Κάποια στιγμή, και ενώ ήδη περίμενα αρκετή ώρα για να περάσω απέναντι και δε σταματούσε κανείς, το περιπολικό έστριψε στο δρόμο, σταμάτησε την κυκλοφορία των οχημάτων και ο αστυνομικός άρχισε να λέει στους οδηγούς - μεταξύ άλλων - πως δε σέβονται μια ετοιμόγεννη γυναίκα που θέλει να περάσει το δρόμο», συμπλήρωσε η ίδια.

Όπως δήλωσε: «Όταν τελικά, κατάφερα - με τη δική τους συμβολή - να περάσω απέναντι, οι δύο αστυνομικοί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) μου έπιασαν την κουβέντα και μου ευχήθηκαν να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου». 

«Το περιστατικό αυτό με συγκίνησε. Ειλικρινά δεν περίμενα ούτε την πράξη τους, ούτε να δείξουν τέτοια ευαισθησία και αυτό που θέλω είναι να τους πως ένα ειλικρινές και μέσα από την καρδιά μου “ευχαριστώ” και ένα “συγχαρητήρια”», είπε η κ. Ραφαέλα Χασουράκη στο neakriti.gr.

«Ξέρετε, δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί βίαιοι, κακοί, διεφθαρμένοι ή οτιδήποτε άλλο λέγεται… Όπως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, έτσι δεν είναι και όλοι οι αστυνομικοί ίδιοι», κατέληξε η ίδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια