Πώς απαντά ο βουλευτής της ΝΔ που «έφαγε» πρόστιμο

Περίεργα
Πώς απαντά ο βουλευτής της ΝΔ που «έφαγε» πρόστιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μίλτου Χρυσομάλλη, στο πρόστιμου που του επιβλήθηκε

Επίσημη απάντηση για το περιστατικό με το πρόστιμο που δέχτηκε για παραβίαση υγειονομικών κανόνων δίνει ο βουλευτής της Ν.Δ. Μίλτος Χρυσομάλλης. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Χρυσομάλλης τονίζει ότι αποδέχεται το πρόστιμο, παρά το γεγονός ότι η συνάντηση που είχε στο λόμπι ξενοδοχείου με δημοσιογράφο ήταν στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «από την αρχή της υγειονομικής κρίσης τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, συμμετέχοντας ενεργά στη δύσκολη προσπάθεια της κοινωνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και παρακινώντας όλους τους συμπολίτες μου στην τήρησή τους.

Το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, δηλαδή η συνάντησή μου με δημοσιογράφο, έγινε στα πλαίσια των βουλευτικών μου καθηκόντων, σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π. Οικ. 12639/2021.

Παρά ταύτα, αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε από τα όργανα ελέγχου, χωρίς να προβώ σε σχετική ένσταση. Βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία τα πραγματικά περιστατικά υποχωρούν μπροστά στην ανάγκη προστασίας όλων μας από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και στο παράδειγμα που οφείλουμε να δίνουμε πρωτίστως εμείς οι πολιτικοί».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News