Χιλιάδες δήλωσαν «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι»

Περίεργα
Χιλιάδες δήλωσαν «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εικόνα μία από τις «επώνυμες» που μετείχαν στην κίνηση, η Έλενα Ακρίτα

Οι εξαιρετικά προκλητικές δηλώσεις (στο πλαίσιο της γνωστής και... δοκιμασμένης πρακτικής του εν λόγω νομικού) που έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, δημιούργησαν ένα κύμα αντίδρασης στα social media.

Ειδικά η αποστροφή του περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων», με την οποία προσπάθησε να υποβιβάσει την αξία των ανθρώπων που έχουν καταγγείλει κακοποίησή τους από τον γνωστό θεατράνθρωπο, έγινε δεκτή με θύελλα διαμαρτυριών από τους μετέχοντες στα κοινωνικά δίκτυα.

Μάλιστα, κάποιοι από τους μετέχοντες στο Facebook βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν γι' αυτή τη δήλωση. Η γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπει στους χρήστες να δηλώνουν το επάγγελμά τους και τυχόν αλλαγές σε αυτό. Οπότε χιλιάδες χρήστες του Facebook χθες δήλωσαν αλλαγή επαγγέλματος. Και ποια είναι η νέα τους απασχόληση; «Επαγγελματίας ομοφυλόφιλος»!

Με τον τρόπο αυτό δίνεται μια ηχηρή απάντηση στην προκλητική δήλωση Κούγια, ο οποίος νωρίς-νωρίς κατέστησε σαφές ότι η υπερασπιστική του γραμμή θα στηριχτεί στη σπίλωση της τιμής και της υπόληψης των καταγγελλόντων.

Στην εικόνα μία από τις «επώνυμες» που μετείχαν στην κίνηση, η Έλενα Ακρίτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News