Ο «γύπας» της χρονιάς!

Περίεργα
Ο «γύπας» της χρονιάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντοπίστηκε στις ΗΠΑ

H έκφραση “γύπας” έχει χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική του “πέφτουλας” - ήτοι, ο άνδρας που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να φλερτάρει (συνήθως “επιθετικά”) το αντικείμενο του πόθου του, ανεξαρτήτως του αν το τελευταίο... επιθυμεί ή όχι το φλερτ.

Στο πλαίσιο αυτό, ένας άνδρας από τη Φλόριντα, ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για απόπειρα διάρρηξης, μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσει τον τίτλο του “γύπα της χρονιάς”.

Ο 24χρονος απέκτησε viral φήμη στο ίντερνετ τα τελευταία 24ωρα, όχι για τη φερόμενη εγκληματική του δραστηριότητα, αλλά για την... ετοιμότητά του για φλερτ ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Σύμφωνα με την “Daily Mail”, o Ντιμίτριους Λούις εμφανίστηκε μέσω Zoom ενώπιον της δικαστίνας Τάμπιθα Μπλάκμον της κομητείας Μπράουαρντ την περασμένη Πέμπτη, κατηγορούμενος ότι προσπάθησε να διαρρήξει μια κατοικία στο Φορτ Λόντερντεϊλ, την ώρα μάλιστα που μέσα σ' αυτήν κοιμόντουσαν και τρία παιδιά.

Η στιγμή που ο Λούις οδηγείται από τους φρουρούς του κρατητηρίου μπροστά στην κάμερα για να συνομιλήσει εικονικά με τη δικαστή αποδεικνύει πόσο γρήγορα είναι τα αντανακλαστικά του μπροστά στο “ωραίο φύλο”. «Πώς πάει;», ρωτάει με χαλαρό ύφος ο Λούις καθώς ξεκινάει η κλήση Zoom. Ξαφνικά προσέχει την Μπλάκμον μέσα από την οθόνη και, χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, της εκφράζει τον θαυμασμό του.

«Είσαι πανέμορφη... δεν μπορώ να μη στο πω, είσαι πραγματικά πανέμορφη. Σε αγαπώ...», ξεκινά να λέει ο κατηγορούμενος, με τη δικαστίνα να σπεύδει να διακόψει άμεσα τον ρομαντικό του οίστρο. «Εντάξει, κύριε Λούις, είναι γνωστό ότι με τις κολακείες πετυχαίνεις πολλά, όμως εδώ μπορεί να μην ισχύει αυτό», τον προειδοποιεί η Μπλάκμον, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να κρύψει το χαμόγελό της από την αυθόρμητη έκρηξη θαυμασμού.

Δυστυχώς, το φλερτ του “γύπα” δεν απέδωσε καρπούς, αφού η δικαστίνα λίγο αργότερα έδωσε εντολή να προφυλακιστεί με εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων.

(Κεντρική φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News