Για «άδικη επιβολή προστίμου» καταγγέλλει την ΕΛ.ΑΣ.

Περίεργα
Για «άδικη επιβολή προστίμου» καταγγέλλει την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το… άλεσμα των ελιών που δεν έγινε… «προκάλεσε» επιβολή προστίμου από την αστυνομία

Πολλά παράπονα για «άδικη» επιβολή προστίμων από τους αστυνομικούς (στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία) γίνονται καθημερινά. Ένας αναγνώστης μάς έστειλε την παρακάτω σχετική επιστολή, όπου καταγγέλλει ότι του επιβλήθηκε άδικο πρόστιμο:

«Ονομάζομαι Νικόλαος Κουδουμάς και θα ήθελα να σας ενημερώσω για την άδικη επιβολή προστίμου των 300 ευρώ προς το πρόσωπό μου.

Στις 13/1/2021 είχα μεταβεί με τον αδερφό μου, Ιωάννη Κουδουμά, για να αλέσουμε τις ελιές στο Καλό Χωριό στις 5 το απόγευμα. Λόγου αυξημένου φόρτου εργασίας του ελαιουργείου, τελειώσαμε στις 9 και 45 το βράδυ και, όταν γυρίζαμε στο Ηράκλειο, μας επιβλήθηκε το συγκεκριμένο πρόστιμο μετά από έλεγχο της Τροχαίας του ΒΟΑΚ, διότι ήμασταν έξω μετά τις 9 το βράδυ.

Μας είπαν να υποβάλουμε ένσταση, πράγμα το οποίο και κάναμε την επόμενη μέρα. Μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάποια ενημέρωση, γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισα να τους καλέσω για να μάθω τι έγινε με την ένσταση, και με ενημέρωσαν ότι η δικαιολογία μου για το άλεσμα των ελιών ήταν αβάσιμη και ως εκ τούτου δεν την έκαναν δεκτή.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για να πάψουν να υπάρχουν τέτοιες άδικες συμπεριφορές, καθώς θεωρώ ότι στην ίδια θέση θα βρίσκονται και άλλοι συμπολίτες μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News