ΗΠΑ: 36χρονος ζούσε επί 3 μήνες στο αεροδρόμιο του Σικάγο επειδή… φοβόταν τον κορωνοϊό

Περίεργα
ΗΠΑ: 36χρονος ζούσε επί 3 μήνες στο αεροδρόμιο του Σικάγο επειδή… φοβόταν τον κορωνοϊό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρνούνταν να επιστρέψει στο σπίτι του λόγω της covid-19

Ένας άνδρας ζούσε σε μια προστατευμένη πτέρυγα του διεθνούς αεροδρομίου του Σικάγο επί τρεις μήνες κι όταν εντοπίστηκε είπε στην αστυνομία ότι φοβόταν πολύ εξαιτίας του κορωνοϊού να επιστρέψει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Ο 36χρονος Καλιφορνέζος Αντίτια Σιχ συνελήφθη το σαββατοκύριακο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση περιορισμένης περιοχής αεροδρομίου, που είναι κακούργημα, και για κλοπή, που είναι πλημμέλημα, έγραψε η εφημερίδα Chicago Tribune.

Οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας έφθασε με πτήση από το Λος Άντζελες στο διεθνές αεροδρόμιο Ο' Χέιρ στις 19 Οκτωβρίου.

Σχεδόν τρεις μήνες αργότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, τον πλησίασαν δύο υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας United Airlines που του ζήτησαν να δουν την ταυτότητά του.

Εκείνος φέρεται να τους έδειξε μια επαγγελματική ταυτότητα ενός μάνατζερ του αεροδρομίου, της οποίας είχε δηλωθεί η απώλεια στις 26 Οκτωβρίου.

Η βοηθός εισαγγελέα Καθλίν Χάγκερτι δήλωσε στην δικαστή της κομητείας Κουκ Σουζάνα Ορτίζ ότι άλλοι επιβάτες του έδιναν φαγητό και ότι ο Σιχ, ο οποίος δεν έχει ποινικό μητρώο, είχε βρει την ταυτότητα στο αεροδρόμιο και "φοβόταν υπερβολικά να επιστρέψει σπίτι του εξαιτίας της Covid".

Όταν οι υπάλληλοι της United Airlines τον εντόπισαν κάλεσαν την Άμεσο Δράση και χθες το πρωί ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Σιχ έχει μεταπτυχιακό στις τουριστικές σπουδές, είναι άνεργος και μοιράζεται ένα σπίτι με συγκατοίκους στο Όραντζ του Λος Άντζελες.

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση που ορίστηκε στα 829 ευρώ και αν την πληρώσει θα του απαγορευτεί η είσοδος στο αεροδρόμιο.

ΠΗΓΗ: The Guardian – ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News