"Μικρά κ' Περίεργα"

Μητροπολίτης Φθιώτιδος, Συμεών: «Τα τοπικά ΜΜΕ δεν προβάλλουν fake news»

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης καυτηρίασε τη συμπεριφορά αθηναϊκών τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης που κατά τη διάρκεια των Θεοφανίων πρόβαλλαν ψεύτικες ειδήσεις

Τα εύσημά του για την ποιότητα του ενημερωτικού και ειδησεογραφικού προϊόντος που παράγουν τα τοπικά ΜΜΕ έδωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών μέσα από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης καυτηρίασε τη συμπεριφορά αθηναϊκών τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης που κατά τη διάρκεια των Θεοφανίων πρόβαλλαν ψεύτικες ειδήσεις, ενώ απευθυνόμενος στους πολίτες είπε να στηρίξουν τα τοπικά ΜΜΕ καθώς είναι θεματοφύλακες αλήθειας.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά ΜΜΕ τόσο στα τηλεοπτικά όσο στα ηλεκτρονικά (μέσα ενημέρωσης) και στο ραδιόφωνα. Και ιδιαιτέρως στις εφημερίδες. Τις θεωρώ πρώτες (τις εφημερίδες). Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στα τοπικά ΜΜΕ που προσεγγίζουν τα γεγονότα μιας δοκιμασίας, μιας δυσκολίας, που δεν προβάλλουν με ψεύτικες εικόνες. Είναι τα ΜΜΕ που δεν προβάλλουν γεγονότα από τα Θεοφάνια του 2015. Υπάρχουν όμως τα ΜΜΕ που δυστυχώς προβάλλουν ψεύτικες εικόνες. Και όμως τα τοπικά ΜΜΕ που προβάλλουν τα γεγονότα όπως έχουν είναι άνισα ως προς τη μεταχείρισή τους. Σας συγχαίρω. Σας επαινώ. Μέσα από την καρδιά μου, σας εκτιμώ. Ξέρω πως δεν απολαμβάνετε προνομιακής αλλά άνισης μεταχείρισης. Σας προσκαλώ όλους να στηρίξετε τα τοπικά ΜΜΕ (ραδιόφωνα, εφημερίδες). Στηρίξτε τα τοπικά ΜΜΕ καθώς δεν προβάλλουν ψεύτικα νέα-ειδήσεις αλλά τα πραγματικά, τα σύγχρονα νέα».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια