Το απόλυτο… χάος την Κυριακή στη γέφυρα του Αγίου Ιωάννη του Χωστού

Περίεργα
Το απόλυτο… χάος την Κυριακή στη γέφυρα του Αγίου Ιωάννη του Χωστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ασφαλτόστρωση προκάλεσε κυκλοφοριακό «κομφούζιο»

Όσο κι αν δεν μπορεί κάποιος να το πιστέψει... λόγω της καραντίνας που ισχύει και του γεγονότος ότι χθες ήταν Κυριακή, δημιουργήθηκε μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο στη γέφυρα του Αγίου Ιωάννη του Χωστού από τις εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Είχε γίνει κατάληψη του ενός ρεύματος τη φορά για να ασφαλτοστρώσουν τα συνεργεία τον δρόμο και η κυκλοφορία εκτρεπόταν στο άλλο ρεύμα επιτρέποντας τη μία ή την άλλη φορά την αντίθετη κίνηση.

Εκείνο όμως που δεν προέβλεψαν τα συνεργεία στη σήμανσή τους ήταν μια πινακίδα που να πληροφορεί ότι ο παράδρομος που οδηγεί στην έξοδο προς εθνική οδό παρέμενε ανοικτός για το ρεύμα που ερχόταν από Φοινικιά-Μαλάδες.

Έτσι πολλοί οδηγοί πισωγύριζαν διογκώνοντας ακόμη περισσότερο το πρόβλημα πάνω στη γέφυρα, αναζητώντας μια έξοδο προς τον ΒΟΑΚ είτε από το Γιόφυρο είτε από τη λεωφόρο Κνωσού. Και για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι στην περιοχή λείπει ο περιβόητος κόμβος που κάποτε σχεδίαζε αλλά δεν προχώρησε, γιατί δεν έδωσε το “πράσινο φως” το υπουργείο, ο τότε αντιδήμαρχος Τεχνικών Κώστας Μαμουλάκης.

Εκείνος μιλούσε για ημικόμβους ή και round about, όμως η ΕΥΔΕ/ΒΟΑΚ ισχυριζόταν ότι δεν υπήρχε το απαιτούμενο πλάτος. Κόμβος δεν έγινε, το σημείο “πήζει” από τα αυτοκίνητα, ενώ σε ποσοστό 99% παραβιάζουν με αριστερή στροφή τη διπλή διαχωριστική για να στρίψουν προς εθνική οδό. Δεν τα γνωρίζουν αυτά στις υπηρεσίες; Γιατί για τους Ηρακλειώτες είναι καθημερινότητα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News