Παραλίγο να της «στοιχήσει» τη ζωή το λάστιχο που… ξεφλούδισε «σαν μπανάνα», στην Εθνική

Περίεργα
Παραλίγο να της «στοιχήσει» τη ζωή το λάστιχο που… ξεφλούδισε «σαν μπανάνα», στην Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο έλειψε να προκληθεί δυστύχημα - «Μάζευε κάθε κομματάκι διαλυμένου ελαστικού από την εθνική»

«Σαν μπανάνα» ξεφλούδισε το ελαστικό του - εν κινήσει επί της Εθνικής - οχήματος μιας γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο σύζυγος της.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, σε σχετική του καταγγελία, η σύζυγος του οδηγούσε φυσιολογικά και στην προβλεπόμενη ταχύτητα το οικογενειακό τους αυτοκίνητο (το οποίο, μάλιστα, είναι όχημα τριετίας), όταν «ξαφνικά και αναίτια ξεφλούδισε το πάνω μέρος του ελαστικού σαν… μπανάνα, με αποτέλεσμα παραλίγο να κλαίγαμε και να είχαμε θύματα».

Επρόκειτο, μάλιστα, για ελαστικό περίπου 3 ετών και από γνωστή εταιρία, που δεν είχε συμπληρώσει τα προβλεπόμενα χιλιόμετρα για την αντικατάστασή του, όπως αναφέρει ο σύζυγός του θύματος.

Πάντως, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος η εταιρία δεν αναλαμβάνει την ευθύνης της, με την αιτιολογία πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία.

Αναλυτικά, τα όσα καταγγέλλει:

«Στην τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε και ενώ όλοι μας παλεύουμε για τα προς το ζην συμβαίνουν και τα εξής από κραταιή οικονομικά και μάλιστα ανθηρή γνωστή εταιρεία ελαστικών.

Ειδικότερα, η σύζυγός μου επενέβαινε στο οικογενειακό μας όχημα και οδηγούσε φυσιολογικά και στην προβλεπόμενη ταχύτητα και ξαφνικά και αναίτια ξεφλούδισε (!) το πάνω μέρος του ελαστικού σαν μπανάνα με αποτέλεσμα παραλίγο να κλαίγαμε και να είχαμε θύματα.

Και ενώ το ελαστικό ήταν περίπου 3 χρονών και αναλογικά είχε πολύ λίγα χιλιόμετρα και πολύ κάτω από τα προβλεπόμενα του κατασκευαστή και σε καινούργιο όχημα 3ετίας!

Και όχι μόνο αυτό δεν αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους! Με το αιτιολογικό ότι δεν έχουν πλήρη στοιχεία! Διέλυσε το ελαστικό τους και θα έπρεπε δηλαδή ο σοκαρισμένος οδηγός να μαζέψει κάθε κομματάκι διαλυμένου ελαστικού από την εθνική!

Αυτό το πράγμα δεν θα το έκανε ούτε νεοεισηγμένη εταιρεία στο χώρο των ελαστικών!

Ακόμα και η αστοχία υλικού έχει τα όρια της και την ευθύνη της όταν μιλάμε για ένα τόσο σημαντικό θέμα που για λίγο δεν κόστισε ανθρώπινη ζωή! Για του λόγου το αληθές στέλνω φωτογραφία το ελαστικό.

Αν εγώ δεν προστατεύτηκα ας προστατευτούν οι επόμενοι από εμένα…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News