«Ας φροντίζουμε και το εσωτερικό της κεφαλής μας...»

Περίεργα
«Ας φροντίζουμε και το εσωτερικό της κεφαλής μας...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναγνώστρια ζητάει ν’ ανοίξουν άμεσα τα βιβλιοπωλεία

Την ώρα που η κυβέρνηση εξετάζει πολύ προσεκτικά ποια καταστήματα θα προχωρήσουν σε σταδιακό άνοιγμα ενόψει Χριστουγένννων και Πρωτοχρονιάς, με την αρχή να γίνεται στις 7 Δεκεμβρίου με την λειτουργία των εποχικών καταστημάτων, υπάρχουν «φωνές» που ζητούν να συμπεριληφθούν στη συγκεκριμένη λίστα και τα βιβλιοπωλεία .

«Ας φροντίσουμε και το εσωτερικό της κεφαλής μας», αναφέρει μεταξύ άλλων αναγνώστρια του neakriti, προσθέτοντας «ας προσπαθήσουμε αυτό το 1% του ελληνικού πληθυσμού που διαβάζει βιβλία, να γίνει έστω 2%, ας γίνει άλλη μια διέξοδος στη διαφορετική καθημερινότητά μας...»

Διαβάστε τι αναφέρει η αναγνώστρια

«Καλή σας μέρα

είναι στιγμές που πολλοί από μας έχουμε θυμό και νιώθουμε την απόγνωση... κι αυτό κατά τη γνώμη μου είναι υγιές γιατί σε κάνει να αντιδράς και να υψώνεις φωνή! Ίσως όχι τόσο δυνατή όσο θα επέβαλαν οι καταστάσεις που ζούμε (όχι μόνο λόγω πανδημίας), αλλά αρκετή για αρχή.

Ήμουν έτοιμη να χαρακτηρίσω "τρίχες" την προτεραιότητα της κυβέρνησης να ανοίξει τα κομμωτήρια, αλλά μετά το  άρθρο της Νέας Κρήτης, υποχωρώ. Δεν είμαι εγώ αρμόδια να κρίνω αν πράγματι βοηθάει τους συνανθρώπους μας ψυχολογικά αυτό ή όχι. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να μη καταλήξουμε όλοι σε κατάθλιψη!

Σας παρακαλώ όμως ΘΕΡΜΑ!... Πιέστε να ανοίξουν και τα βιβλιοπωλεία! Ας φροντίζουμε και το εσωτερικό της κεφαλής μας... ας προσπαθήσουμε αυτό το 1% του ελληνικού πληθυσμού που διαβάζει βιβλία, να γίνει έστω 2%, ας γίνει άλλη μια διέξοδος στη διαφορετική καθημερινότητά μας...

Σημείωση: δεν κατέχω ούτε εγώ ούτε κάποιος από το οικογενειακό μου περιβάλλον κατάστημα με βιβλία, απλώς είμαι λάτρης αυτών.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και καλές γιορτές!

Με εκτίμηση, Γ.Δ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News