Εν μέσω πανδημίας, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων του Κώστα Μπακογιάννη, Νικόλαος Μακρόπουλος, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook η οποία και προκάλεσε ποικίλα σχόλια.
Ο Νικόλαος Μακρόπουλος είναι Αντιδήμαρχος Αθηναίων, αρμόδιος για θέματα Επιχειρηματικότητας. Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Αθήνα Ψηλά του Κώστα Μπακογιάννη.
Έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας οργή και πλήθος σχολίων στα social media.
«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!»
Μου λείπει το σπίτι στο Μπάντεν Μπάντεν, η Άστον Μαρτίν κ ένα εκατομμύριο ευρώ για να τα αγοράσω.
— nikos dfs (@nikosdfs) November 29, 2020
Εσείς έχετε σπίτι στο Μπαντεν Μπαντεν ή είστε τίποτα λαϊκαντζες;; pic.twitter.com/NuS3Unkz6V
— MaryMαίρη🌴☘ (@MariaMariap13) November 29, 2020
O αντιδήμαρχος του Μπακογιάννη κάνει δημοσίευση ότι του λείπει η Aston Μartin και το Μπάντεν Μπάντεν και τον ψήφισε ο Τάκης από τα Κάτω Πατήσια που μένει σε ημιυπόγειο,που πάει στην δουλειά του με τον ηλεκτρικό και πήγε διακοπές πριν 7 χρόνια στο Λιανοκλάδι.
— Τζαφάρ 🇧🇻 (@pepe_g12) November 29, 2020
Πηγή: iefimerida.gr
Φωτογραφία: Facebook
Σχόλια