Τον λένε Ρούλη!

Περίεργα
Τον λένε Ρούλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συγκινητική έκθεση 7χρονης μαθήτριας για τα αδεσποτάκια

Με μεγάλη συγκίνηση οι γονείς της 7χρονης Μανόλιας από το Ηράκλειο Κρήτης διάβασαν το κείμενο της σημερινής της έκθεσης με θέμα το αγαπημένο της ζώο.

Στην έκθεση της η 7χρονη μαθήτρια επέλεξε να αναφερθεί στα σκυλάκια, ως τα πιο αγαπημένα της ζώα. Το 7χρονο κοριτσάκι αναφέρεται με αγάπη και τρυφερότητα στο Ρούλη, ένα πανέμορφο φοβικό γκριφονάκο.

Ο Ρούλης είναι πρώην αδεσποτάκι που διασώθηκε από τους επικίνδυνους και αφιλόξενους δρόμους της Βιομηχανικής περιοχής του Ηρακλείου μαζί με τη μητέρα του πριν από τρία χρόνια.

Ακόμη πιο μεγάλη ήταν η συγκίνηση για τη νονά τη μικρής μαθήτριας, τη  Σοφία, η οποία  προσφέρει εθελοντικά  βοήθεια όχι μόνο στα δυο σκυλάκια στα οποία αναφέρεται στην έκθεση της η Μανόλια, αλλά σε αμέτρητα αδεσποτάκια τα οποία βρίσκονται σε ανάγκη.

«Τα αγαπημένα μου ζώα είναι τα σκυλάκια. Από όλα τα σκυλάκια που έχω δει το αγαπημένο μου είναι εκείνο που έχει η νονά μου. Τον λένε Ρούλη. Το τρίχωμα του  είναι άσπρο και μαύρο. Έχει καφέ μάτια και μεγάλα αφτιά.  Ζει στο σπίτι της νονάς μου με τη μαμά του τη Βέρα» αναφέρει στην έκθεση της.

Οι γονείς και η νονά της της Μανόλιας δεν μπορεί παρά να είναι πολύ περήφανοι για τη μικρούλα, αφενός για την αγάπη της της προς τα ζωάκια, αλλά και την ευαισθησία με την οποία αντιλαμβάνεται τις ιδιαιτερότητες του πρώην αδεσποτάκου, ο οποίος παρά τη μεγάλη αγάπη και τη θαλπωρή ου απολαμβάνει εξακολουθεί να είναι επιφυλακτικός. «Είναι ανήσυχος και συνέχεια τρέχει πάνω κάτω όλη την ώρα. Μου αρέσει γιατί πηγαίνουμε συχνά βόλτες με τη νονά μου και αυτόν» γράφει η μικρούλα.

«Μα πόση χαρά και συγκίνηση και διπλή περηφάνια για τη φίλη μας τη Σοφία και τη βαφτισιμιά της.

Η μικρή Μανόλια μιλά στη σημερινή έκθεση της για δυο από τα πιο τυχερά αδεσποτάκια της Βιομηχανικής περιοχής τα οποία έσωσε η αγαπημένη μας φίλη Σοφία από χίλιους κινδύνους.

Η μικρή μας φίλη όχι μόνο έχει μάθει από τη νονά της να αγαπά και να σέβεται τα ζωάκια, αλλά με τον πιο απλοϊκό και παιδικό τρόπο έκφρασης δείχνει να συναισθάνεται απόλυτα τις ιδιαιτερότητες του Ρούλη που έζησε για λίγο με τη μαμά του στο δρόμο, αλλά φοβήθηκε τόσο βλέποντας τα αδελφάκια του να πεθαίνουν, που παραμένει ακόμη επιφυλακτικός με τους ανθρώπους.

«Μανόλια σε αγαπάμε πολύ!!», αναφέρει στην ανάρτηση της η Δημοσιογράφος Έλλη Κοκάλη η οποία εργάζεται εθελοντικά για τη στήριξη των εκατοντάδων αδέσποτων που ζουν κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News