«Γίνε καλά, μανούλα μου»: Το συγκινητικό πανό γιου ασθενούς που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Περίεργα
«Γίνε καλά, μανούλα μου»: Το συγκινητικό πανό γιου ασθενούς που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γιος της βιώνει το δικό του Γολγοθά  

Συγκλονιστικές είναι οι ιστορίες ασθενών που νοσηλεύονται με κορωνοϊό.

Η επικοινωνία γίνεται μέσω των γιατρών, με κλήσεις ή βιντεοκλήσεις...

Στην περίπτωση μιας ασθενούς από τα Τρίκαλα που νοσηλεύεται, στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, ο γιος της βρήκε έναν άλλο τρόπο για να στείλει στη μητέρα του ένα μήνυμα για κουράγιο, εκδηλώνοντας και την αγάπη του σε αυτή.

Ανάρτησε πανό παροτρύνοντας τη μητέρα του να σταθεί δυνατή και να βγει νικήτρια στη μάχη με την COVID-19. O γιος της ασθενούς έγραψε: «Μαμά, είμαι εδώ κοντά σου. Σε παρακαλώ να νικήσεις στη μάχη της ζωής σου. Γίνε γρήγορα καλά, μανούλα μου. Σ' αγαπώ πολύ...».

Ο γιος της ασθενούς ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά με τον καρκίνο.

Ο Νίκος εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ως Δάσκαλος αφοσιωμένος στον αγώνα της μόρφωσης και της στήριξης των μικρών παιδιών, που νοσηλεύονται. 

Την ώρα που ξεκίνησε μια ακόμα σειρά χημειοθεραπείας κλήθηκε να αντιμετωπίσει και την εισαγωγή της μητέρας του στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείο Λάρισας, η οποία θα πρέπει να παλέψει με τον κορωνοϊό.

Και έγραψε τα λίγα λόγια στο πανό, για να στείλει το δικό του μήνυμα, όχι μόνο στη μητέρα του, αλλά σε όλους εκείνους που συνεχίζουν να δίνουν την καθημερινή μάχη στα νοσοκομεία.

(Με πληροφορίες από iefimerida.gr)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News