Ο Πολάκης… αγνοεί το lockdown από τα Χανιά - «Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση»

Περίεργα
Ο Πολάκης… αγνοεί το lockdown από τα Χανιά - «Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Facebook - Τη διαγραφή του ζητάει η ΝΔ

Δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, όπου φαίνονται, τουλάχιστον, 7 άτομα, χωρίς μάσκες να τρώνε όλοι μαζί, ανέβασε ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην Υφυπουργός Υγείας, φαίνεται να γευματίζει στο σπίτι του στα Χανιά, γεγονός το οποίο και επιβεβαιώνει ο ίδιος στο κείμενό του:

«Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Κουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας .

«Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει»

Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!»

Απάντηση στην ανάρτησή του δίνει η Νέα Δημοκρατία, η οποία, μεταξύ άλλων, ζητά τη… διαγραφή του, καθώς ο πρώην Υπουργός ενδέχεται να παρακινεί και άλλους πολίτες να παρανομούν, δεδομένης της αναστολής των συναθροίσεων, με βάση τα νέα μέτρα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

«Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Για να πάρει, βέβαια την απάντηση:

«ΑΝΤΕ τσογλανια κάντε καμία άλλη δουλειά !!!ΕΙΜΑΙ  ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!!!»...

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News