«Μπλόκαρε» λεωφορείο λόγω τροχαίου

Ηράκλειο
«Μπλόκαρε» λεωφορείο λόγω τροχαίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τροχαίο συνέβη στη διασταύρωση της λεωφόρου Κνωσού με τη Γεωργίου Παπανδρέου, στο Ηράκλειο

Σημείο «καρμανιόλα» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η διασταύρωση της λεωφόρου Κνωσού με τη Γεωργίου Παπανδρέου, στο Ηράκλειο, αφού δεν είναι λίγα τα τροχαία που συμβαίνουν στο συγκεκριμένο σημείο, ιδίως, όταν τα φανάρια βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα, στο εν λόγω σημείο, συνέβη, περίπου, στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, μετά τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι υλικές ζημιές που υπέστησαν τα δύο οχήματα είναι σημαντικές, ωστόσο, το θετικό είναι πως δεν τραυματίστηκε κανείς από τους οδηγούς ή επιβάτες των αυτοκινήτων.

Όπως είναι φυσικό, στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, καθώς και… μποτιλιάρισμα, αφού τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο ατύχημα, βρίσκονταν - κυριολεκτικά - στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα να καταστεί ανέφικτη η κυκλοφορία των λοιπών διερχόμενων οχημάτων.

Μάλιστα, στην κίνηση «κόλλησε» και το λεωφορείο του Μασταμπά, το οποίο βρισκόταν επί της Γεωργίου Παπανδρέου, και οι επιβάτες του οποίου αναγκάστηκαν να περιμένουν αρκετά λεπτά έως ότου απομακρυνθούν τα δύο αυτοκίνητα από το σημείο της σύγκρουσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News