"Μικρά κ' Περίεργα"

Γιόφυρος: Το επικίνδυνο τμήμα του δρόμου για… γερά νεύρα!

Αγανακτισμένη αναγνώστρια περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του Γιοφύρου

Τραγική χαρακτηρίζει την κατάσταση που επικρατεί στον κόμβο Γιοφύρου αναγνώστρια του neakriti.gr, η οποία όπως μας περιγράφει έχει απελπιστεί από την ανευθυνότητα και την αδιαφορία τόσο των υπευθύνων όσο και των… ανεύθυνων ανθρώπων, για την κατάσταση που συμβαίνει στην συγκεκριμένη περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα η αναγνώστρια αναφέρεται στην έλλειψη επαρκούς φωτισμού στην περιοχή, που την καθιστά επικίνδυνη τις βραδινές ώρες, στην έλλειψη διάβασης πεζών, ενώ αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην ανάγκη να μπουν φανάρια.

Όλα αυτά. όπως τονίζει, σε συνδυασμό με τα τριπλοπαρκαρισμένα, πολλές φορές οχήματα, καθιστούν άκρως επικίνδυνη την περιοχή και συγκεκριμένα από τα φανάρια στην Γέφυρα, έως και την έξοδο προς Χανιά.  

Μάλιστα εξαιτίας πολλές φορές όλων των παραπάνω, το σημείο είναι άκρως επικίνδυνο, όπως αναφέρει η ίδια, αφού λαμβάνουν χώρα συχνά ατυχήματα και παρασύρσεις πεζών, ενώ υπάρχει έντονος εκνευρισμός αγανάκτηση, όχι μόνος στους κατοίκους, αλλά και στους διερχόμενους οδηγούς, που διασχίζουν το κομβικό αυτό σημείο εισόδου και εξόδου της πόλης κυρίως σε ώρες αιχμής.

Χαρακτηριστικά τονίζει η αναγνώστρια του neakriti.gr Κ.Π.: «Στην περιοχή έχουν γίνει αρκετά ατυχήματα με πεζούς λόγο έλλειψης φωτισμού», ενώ όπως αναφέρει: «Δεν μπορούμε να περάσουμε το αυτοκίνητα μας να πάμε στα μαγαζιά μας ή τα σπίτια μας».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγνώστρια: «Αναγκαζόμαστε να βγαίνουμε στο αντίθετο ρεύμα αρκετές φορές για να αποφύγουμε τα τριπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα», άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα στο συγκριμένο τμήμα του δρόμου.

Διευκρινίζει επίσης: «Ως κάτοικος και ως εργαζόμενη υπάλληλος στην συγκεκριμένη περιοχή έχω απελπιστεί από την ανευθυνότητα και την αδιαφορία των υπηρεσιών και των ανθρώπων για την κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη περιοχή».

Επισημαίνει ότι τόσο οι ίδια όσο και άλλοι κάτοικοι της περιοχής απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες, για να αναφέρει όλα τα παραπάνω, ώστε να δοθεί μία λύση και να σταματήσει αυτή η «αναρχία», να παρθούν μέτρα και να σταματήσουν τα ατυχήματα, ωστόσο κανένας δεν ενδιαφέρεται: «Παίρνουμε τηλέφωνο τις υπηρεσίες και λαμβάνουμε αδιαφορία», λέει χαρακτηριστικά.

Την κατάσταση αυτή την αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση όπως περιγράφει και κυρίως τα Σαββατοκύριακα και τις βραδινές ώρες όπου «η κατάσταση χειροτερεύει στην περιοχή», παρόλα αυτά «δεν έχει έρθει κανένας υπεύθυνος για να διευθετηθεί το θέμα», επαναλαμβάνει αγανακτισμένη.  

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια