«Καρφί» Χαρδαλιά σε Κουμουτσάκο για τη Θεία Κοινωνία - Τι απαντά ο ίδιος

Περίεργα
«Καρφί» Χαρδαλιά σε Κουμουτσάκο για τη Θεία Κοινωνία - Τι απαντά ο ίδιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κάποιοι δεν κάνουμε επίδειξη πίστης», με αυτό τον τρόπο σχολίασε τη φωτογραφία ο κ. Χαρδαλιάς

Μια φωτογραφία του Γιώργου Κουμουτσάκου, προκάλεσε αναστάτωση στην κυβέρνηση.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Γιώργος Κουμουτσάκος πήγε να κοινωνήσει στην Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού και η εικόνα έκανε το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό το γεγονός κλήθηκε να σχολιάσει ο Νίκος Χαρδαλιάς, μετά από ερώτηση δημοσιογράφο. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας «άδειασε» τον συνάδελφό του στην κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όλοι χριστιανοί είμαστε αλλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας». Και συνέχισε λέγοντας: «Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα».

Τα «μπαλώνει» ο Κουμουτσάκος

Μετά τον σάλο και ταυτόχρονα με το καρφί Χαρδαλιά, ο Γιώργος Κουμουτσάκος ζήτησε συγνώμη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter για το συμβάν.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση.

Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας».

(Κεντρική φωτογραφία: intime)
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News