«Σούπερ Μιτάτο» VS «Big Brother»

Περίεργα
«Σούπερ Μιτάτο» VS «Big Brother»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Κρητικό ριάλιτι που ετοιμάζεται να «τα σπάσει»

Είναι γεγονός και έρχεται για να κάνει θραύση... Θα φέρει τα πάνω κάτω στις πόλεις και την ενδοχώρα, ξεκινώντας ένα κοινωνικό πείραμα με την υπογραφή της υπαίθρου. Το “Σούπερ Μιτάτο” βρίσκεται μια ανάσα πριν ανοίξει τις πόρτες του και κάνει ανοικτό κάλεσμα σε βοσκαρουδάκια, αγρότες και ανθρώπους της κρητικής ενδοχώρας, που θα δοκιμαστούν κάτω από αντίξοες συνθήκες σε διαδικασίες που θα “σηκώσουν” την τριχιά του μέσου τηλεθεατή.

Έχεις αίγες, πρόβατα, κατσίκια, αμπέλια, ελιές, κηπευτικά; Μπες και εσύ στο “Σούπερ Μιτάτο” και γίνε ο βοσκός ή ο αγρότης της καρδιάς μας.

Το νέο project θα κάνει τη διαφορά και θα μας μυήσει στα μυστικά της κουράς, του αρμέγματος, της τυροκομίας, της ελαιομάζωξης και όλων εκείνων των διαδικασιών που κάνουν τη λεβεντογέννα τόπο για να αγαπάς.

Είσαι βοσκός ή αγρότης και έχεις διάθεση να γίνεις το νέο πρόσωπο της Κρήτης; Δήλωσε συμμετοχή στο “Σούπερ Μιτάτο” και παίξε για το μέλλον σου.

Μια επιτροπή με περγαμηνές θα θέτει τις “κόκκινες” γραμμές, με το “Σούπερ Μιτάτο” να γίνεται αρένα για δυνατούς παίχτες.

Πόσο καλά ξέρεις να κυνηγάς τις αίγες; Πόσο γρήγορος είσαι στην κουρά; Είναι το άρμεγμα το δυνατό σου χαρτί; Μαζεύεις τις ελιές και κάνεις τη διαφορά;

Αν ναι, δήλωσε συμμετοχή στο “Σούπερ Μιτάτο” και γίνε εσύ ο βοσκός ή ο αγρότης... πρωταθλητής της Κρήτης.

Το “Σούπερ Μιτάτο” ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του και είναι έτοιμο να βγάλει τον πρώτο κρητικό master βοσκό της μεγαλονήσου.

Εσύ θα το τολμήσεις;

Εμείς πάντως στο θέμα θα επανέλθουμε γιατί το ρεπορτάζ είναι εξαιρετικά πλούσιο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News