Big brother… η τηλεόραση στα χειρότερά της!

Περίεργα
Big brother… η τηλεόραση στα χειρότερά της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πολυδιαφημιζόμενη παραγωγή ξεκίνησε για να βάλει τους Έλληνες για μια φορά στην λογική της κλειδαρότρυπας

Ποιος πιστεύει ότι η ελεύθερη πτώση της αξιοπρέπειας δεν μπορεί να φτάσει στον πάτο. Δυστυχώς η απάντηση έρχεται από τον ΣΚΑΙ που κάτω από την τουρκική υποδούλωση μας θύμισε μέσα από την πρεμιέρα του «Μεγάλου Αδελφού» ότι τελικά η κατάντια δεν έχει όρια.

Η πολυδιαφημιζόμενη παραγωγή ξεκίνησε για να βάλει τους Έλληνες για μια φορά στην λογική της κλειδαρότρυπας, προσπαθώντας να δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα για το πως είναι σήμερα η κοινωνία στην πατρίδα μας.

Από την πρώτη μέρα και χωρίς τηλεοπτικό ανταγωνισμό φάνηκε πως η περιέργεια των τηλεθεατών δεν θα κρατήσει για πολύ μιας και το big brother μας θύμισε για το πώς «κατασκευάζεται» ένα ακόμα τηλεοπτικό σκουπίδι.  

Ευτυχώς που μετά την καταιγίδα των προηγούμενων ετών οι τηλεθεατές δεν τρώνε πλέον κουτόχορτο μιας και μάλλον στο κανάλι επικρατεί προβληματισμός καθώς πολύ καλά γνωρίζουν ότι αυτή η επιλογή μάλλον έχει και μια δεδομένη αποτυχία.

Άνθρωποι που είναι έτοιμοι να πουλήσουν κάθε μορφή αξιοπρέπειας αλλά και συντελεστές που μάλλον επιθυμούν να αποδείξουν πως η τηλεοπτική κατάντια δεν έχει τελικά όρια ήρθαν στους δέκτες μας για να κατασκευάσουν μια ακόμα ψεύτικη και ντροπιαστική ιστορία.

Με αυτό λοιπόν το τηλεοπτικό προϊόν οι ιθύνοντες στο Φάληρο μάλλον κατάφεραν να μας πείσουν μέχρι που μπορεί να φτάσουν για να κάνουν νούμερα.

Μόνο που με το καλημέρα σε αυτή την παραγωγή τα νούμερα δεν είναι αριθμοί... άλλα άνθρωποι. Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News