Γενέθλια… προκάλεσαν μπλακ-άουτ σε χωριό του Ηρακλείου!

Περίεργα
Γενέθλια… προκάλεσαν μπλακ-άουτ σε χωριό του Ηρακλείου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια περιπέτεια που θα μείνει αξέχαστη και ολοκληρώθηκε με… happy end και κεράσματα

Αξέχαστα θα μείνουν τα γενέθλια ενός μικρού μπόμπιρα σε χωριό δίπλα από το Ηράκλειο, καθώς προκάλεσαν… μπλακ άουτ σε όλη την περιοχή!

Τα γενέθλια στην εποχή COVID-19 έγιναν σε κλειστό κύκλο αλλά η οικογένειά ήθελε να δώσει και λίγο… ένταση στο γεγονός, όπως τις παλιές καλές εποχές, όπου γειτονιές ολόκληρες μαζεύονταν στο άψε-σβήσε και έδιναν τις ευχές τους.

Έτσι, όταν ο μπόμπιρας έσβησε τα κεράκια στην τούρτα, είπαν οι άνθρωποι να χρησιμοποιήσουν σερπαντίνες για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα πάρτι!

Έλα όμως που το… ελαφρύ αεράκι στο χωριό, πήρε όλες τις σερπαντίνες και τις έριξε απέναντι στα καλώδια της ΔΕΗ! Και ξαφνικά… απόλυτο σκοτάδι!

Τα χαρτόνια προκάλεσαν βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να προκληθεί μπλακ-άουτ και έμειναν τα… κεράκια της τούρτας να φωτίζουν το σπίτι!

Στο σκοτάδι μάλιστα έμεινε και μία άλλη κοινωνική εκδήλωση που γινόταν στο χωριό. Έτσι σταμάτησαν οι χοροί και τα τραγούδια και η ατμόσφαιρα έγινε πιο… ρομαντκή!

Άμεσα κλήθηκε η ΔΕΗ για να επιδιορθώσει την βλάβη και μετά από λίγα λεπτά έφτασε το συνεργείο, που βλέποντας τις σερπαντίνες να κρέμονται από τα καλώδια και τα πιτσιρίκια πιο δίπλα να τους κοιτούν με αγωνία, κατάλαβαν ποιος… προκάλεσε -άθελά του- την ζημιά!

Ευτυχώς το συνεργείο δεν είχε δύσκολο έργο για να επαναφέρει το ρεύμα στο χωριό. Ο φωτισμός επανήλθε μέσα σε χειροκροτήματα αλλά και το συνεργείο της ΔΕΗ δεν έμεινε παραπονούμενο, καθώς ακολούθησαν τα απαραίτητα κεράσματα ενώ αποχώρησε… πανηγυρικά με αναμμένη τη σειρήνα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News