ΠΑΓΝΗ: Πρόβλημα με τις θέσεις στάθμευσης - Φορτηγά με φάρμακα δε μπορούν να ξεφορτώσουν

Περίεργα
ΠΑΓΝΗ: Πρόβλημα με τις θέσεις στάθμευσης - Φορτηγά με φάρμακα δε μπορούν να ξεφορτώσουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εγκλωβισμένα» καθημερινά τα φορτηγά ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί φορτηγών που μεταφέρουν το φορτίο τους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, λόγω… των παρκαρισμένων οχημάτων.

Σύμφωνα με επαγγελματία οδηγό, στο χώρο όπου σταθμεύουν τα επαγγελματικά οχήματα προκειμένου να προχωρήσουν σε φόρτωση και εκφόρτωση των φορτίων τους, σταθμεύουν, επίσης και… αυτοκίνητα πολιτών, καθιστώντας - πολλές φορές - ακόμη και την προσέγγιση των φορτηγών οχημάτων στο χώρο, ανέφικτη!

Πρόκειται για ένα «καθημερινό φαινόμενο», όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο επαγγελματίας οδηγός, το οποίο, ωστόσο, σήμερα, ξεπέρασε κάθε όριο, αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, όχι μόνο ένα, αλλά 4 φορτηγά βρίσκονταν… «εγκλωβισμένα» ανάμεσα στα παρκαρισμένα οχήματα, με μόνο το ένα, τελικά, να καταφέρνει να προσεγγίσει τον προορισμό του.

Πάντως, ο οδηγός - ο οποίος απέστειλε και τις φωτογραφίες - σχολίασε πως για το περιστατικό ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία όμως τον παρέπεμψε στην εταιρία security του Νοσοκομείου.

Και φυσικά μιλάμε για φορτηγά αυτοκίνητα τα οποία μεταφέρουν φάρμακα και λοιπό υγειονομικό υλικό στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κρήτης…

Μήπως, λοιπόν, κι εμείς οι πολίτες να σταθμεύουμε τα οχήματά μας σε χώρους όπου επιτρέπεται η στάθμευση και όχι… αυθαίρετα από θελήσουμε;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News