«Κόλλησε» το λεωφορείο λόγω… στάθμευσης

Ηράκλειο
«Κόλλησε» το λεωφορείο λόγω… στάθμευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπλόκαρε η κυκλοφορία το μεσημέρι

Μέρα για... γερά νεύρα η σημερινή, για διερχόμενους οδηγούς που έτυχε να περάσουν μεσημέρι Τρίτης από την Δουκός Μποφόρ στο Ηράκλειο.

Αίτια αποτέλεσε το γεγονός ότι εξαιτίας των άναρχα παρκαρισμένων οχημάτων και από τις δύο πλευρές του δρόμου, η διέλευση από το σημείο του αστικού λεωφορείου ήταν απαγορευτική με αποτέλεσμα να καθηλωθεί στο σημείο.

Αναγνώστρια του neakriti έστειλε τις σχετικές φωτογραφίες, εκφράζοντας την αγανάκτηση της για την κατάσταση που όπως ανέφερε συμβαίνει αρκετά συχνά, με αποτέλεσμα οι οδηγοί, που έπρεπει να επιδείξουν υπομονή και καρτερικότητα, να αναγκάζονται να αλλάζουν πορεία και να κινούνται προς την οδό Μαλικούτη για να κατεθυνθούν τελικά στους προορισμούς τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αρμόδιοι πρέπει να εστιάσουν με τη δέουσα προσοχή στο θέμα και όπως ανέφερε η αναγνώστρια γιατί όχι αν και εφόσον κριθεί απαραίτητο, να τοποθετήσουν ίσως και κολωνάκια για να απαγορευτεί η στάθμευση σε σημεία που έχει διαπιστωθεί ότι καθιστάται δύσκολη έως ανέφικτη η διέλευση μεγάλων οχημάτων και δη αστικών λεωφορείων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News