"Μικρά κ' Περίεργα"

«4 ημέρες είμαστε χωρίς νερό», καταγγέλλει κάτοικος της Άνω Φορτέτσας - Διαψεύδει η ΔΕΥΑΗ

Αγανακτισμένος αναγνώστης, κάτοικος της Άνω Φορτέτσας καταγγέλλει ότι εδώ και τέσσερις ημέρες, δεν έχει νερό η περιοχή - Διαψεύδει η ΔΕΥΑΗ ότι υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή

«Τέσσερις ημέρες χωρίς νερό μέσα στο κατακαλόκαιρο, αυτό είναι εφιάλτης», μας περιγράφει αναγνώστης, κάτοικος της Άνω Φορτέτσας Ηρακλείου. «Το χειρότερο από όλα είναι να προσπαθείς να επικοινωνήσεις με την αρμόδια υπηρεσία και να μην απαντάει κανείς στις κλήσεις σου».

Αυτά περιγράφει αγανακτισμένος αναγνώστης, ο οποίος όπως καταγγέλλει στην περιοχή της Άνω Φορτέτσας Ηρακλείου, εδώ και τέσσερις ημέρες οι βρύσες έχουν στερέψει για… τα καλά.

«Δεν έχουμε νερό να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες. Έχουμε οικογένεια. Τι θα γίνει, έτσι θα περάσουμε το καλοκαίρι; Πάντα χωρίς καμία ενημέρωση, γίνονται οι διακοπές. Χωρίς καμία ανακοίνωση μας κόβουν το νερό στη συγκεκριμένη περιοχή», αναφέρει ο κάτοικος της περιοχής ενοχλημένος, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση απαράδεκτη.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή»

Η ΔΕΥΑΗ ωστόσο διαψεύδει ότι υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα το neakriti.gr, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ηρακλείου κ. Γιώργο Βουρεξάκη, ο οποίος διαψεύδει ότι υπάρχει πρόβλημα σε ολόκληρη την περιοχή, στην παρούσα φάση, παρά μόνο σε ένα συγκεκριμένο σπίτι, όπως ανέφερε.

«Δεν υπάρχει κάποια βλάβη» όπως τόνισε, «το πρόβλημα εντοπίζεται σε ένα συγκεκριμένο σπίτι στην περιοχή». Ωστόσο όπως διευκρίνισε «το πρόβλημα στην περιοχή, κάνουμε ενέργειες ώστε να λυθεί άμεσα, κάνοντας μία μικρή γεώτρηση στην περιοχή. Όλα δρομολογούνται», όπως ανέφερε ο κ. Βουρεξάκης στο neakriti.gr.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια