"Μικρά κ' Περίεργα"

Τη λύση έδωσε... η Φιλαρμονική!

Η πρόβα στη χαμηλή πλατεία των ενετικών τειχών

Τη φωτογραφία αυτή με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου να κάνει πρόβα στη χαμηλή πλατεία των ενετικών τειχών του Ηρακλείου κάτω από τα γήπεδα του Μαρτινέγκο ανάρτησε χθες βράδυ ο καθηγητής Καρδιολογίας Γιώργος Κοχιαδάκης στο προσωπικό προφίλ του στο Facebook γράφοντας: «Τυχαία... συνάντηση..!!! Φιλαρμονική στα τείχη!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑ!!!».

Η όμορφη εικόνα με τη Φιλαρμονική να προπονείται στα “σπλάχνα” του μνημείου με έκανε να σκεφτώ ότι υπάρχουν πολλές λύσεις σε όποιο εμπόδιο κι αν παρουσιάζεται, αρκεί κάποιος να θέλει να λύσει το πρόβλημά του!

Για παράδειγμα, εδώ και καιρό γίνεται συζήτηση και οι παρατάξεις του Δήμου Ηρακλείου ξιφουλκούν για τις διά περιφοράς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί η Λότζια δεν τους χωρά με βάση τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και το Πολιτιστικό Κέντρο, κατά την άλλη εκδοχή της δημοτικής Αρχής, δεν ενδείκνυται για χρήση από το Σώμα.

Ιδού λοιπόν η λύση... Οι χαμηλές πλατείες των τειχών ή ακόμη περισσότερο και η οργανωμένη χαμηλή πλατεία της Πύλης Βηθλεέμ, που φιλοξενεί το καλοκαιρινό σινεμά και εκδηλώσεις!

Ο χώρος και μικροφωνικές σηκώνει και καρέκλες υπάρχουν για μια διά ζώσης συνεδρίαση! Και ο καιρός ιδανικός για συνεδρίαση σε εξωτερικό χώρο... Αρκεί λοιπόν να θέλουν ο πρόεδρος και ο δήμαρχος! Γιατί, όπως λέει κι ο σοφός λαός, «όποιος δε θέλει να ζυμώσει, 10 μέρες κοσκινίζει»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια