"Μικρά κ' Περίεργα"

Στα χαρακώματα οι εργαζόμενοι στον τουρισμό

Ανησυχία για το τι θα γίνει σε περίπτωση κρουσμάτων

Στα χαρακώματα οι εργαζόμενοι στον τουρισμό μιας και όσο πλησιάζουμε στην 1η Ιουλίου περιπλέκεται ακόμα η κατάσταση για το άνοιγμα των ξενοδοχείων.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε σε πολλές μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες οι συναντήσεις είναι καθημερινές με επιχειρηματίες και εργαζόμενους να μελετούν με προσοχή τα νέα δεδομένα.

Βέβαια σε πολλά ξενοδοχεία υπάρχουν οι ανησυχίες για το τι θα γίνει σε περίπτωση κρουσμάτων μιας και όπως λένε οι φορείς του τουρισμού η πολιτεία δεν έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα την ταχτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί.

Δεν λείπουν βέβαια και οι εισηγήσεις στελεχών σε ξενοδοχεία για να καθυστερήσει το άνοιγμα μια με δύο εβδομάδες έτσι ώστε να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση.

Σε ακόμα πιο δύσκολη θέση οι εργαζόμενοι που δεν γνωρίζουν πόσο θα δουλέψουν και αν θα δουλέψουν μιας και όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή για κάποιες τουλάχιστον ξενοδοχειακές μονάδες.

Το σίγουρο είναι ότι η πολιτεία πρέπει να δώσει ένα ουσιαστικό κίνητρο ασφάλειας στους φορείς του τουρισμού μιας και υποβόσκει ο φόβος ότι στην περίπτωση μιας δυσάρεστης εξέλιξης θα πρέπει να βγάλουν μόνοι τους το φίδι από την τρύπα.

Για να δούμε η πολιτεία θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων μιας και αναφερόμαστε στην μοναδική βιομηχανία της Χώρα μας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια