"Μικρά κ' Περίεργα"

Επανακαθορίζονται τα σχέδια των αεροπορικών, μετά τα νέα κρούσματα κορωνοϊού

Μπορεί την 1η Ιουλίου να ανοίγουν τα περιφερειακά αεροδρόμια ωστόσο οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες ξεκινούν το πτητικό τους πρόγραμμα αργότερα

Οι τελευταίες εξελίξεις με τα κρούσματα κορωνοϊού σε αρκετές χώρες της Ευρώπης όπως και στην Ελλάδα κάνουν πολλές μεγάλες αεροπορικές εταιρίες να επανακαθορίζουν τα σχέδια τους για πολλούς προορισμούς.

Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τα νέα δεδομένα να προβληματίζουν την Αθήνα και ήδη προχωρά στην εκπόνηση ενός σχεδίου που έχει να κάνει με την υγειονομική θωράκιση των τουριστών που θα επισκέπτονται την χώρα μας.

Ωστόσο όπως έχουμε τσεκάρει ρεπορταζιακά μπορεί την 1η Ιουλίου να ανοίγουν επισήμως τα περιφερειακά αεροδρόμια ωστόσο οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες ξεκινούν το πτητικό τους πρόγραμμα λίγο αργότερα. Αυτή η εξέλιξη φαίνεται να προβληματίζει και τους φορείς του κρητικού τουρισμού που ήδη δρομολογούν τον σχεδιασμό για άνοιγμα ορισμένων ξενοδοχείων πιο πίσω από την προγραμματισμένη έναρξη λειτουργίας πτήσεων εξωτερικού στα δύο μεγάλα κρητικά αεροδρόμια.

Κάτι μας λέει πάντως ότι η διαδικασία δεν είναι τόσο εύκολη και έχει και πολλά αμφιλεγόμενα χαρακτηριστικά γεγονός που απαιτεί μεγάλη προσοχή. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις μάλλον θα δείξουν και το δρόμο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια