Το μεγάλο στοίχημα για το αεροδρόμιο

Περίεργα
Το μεγάλο στοίχημα για το αεροδρόμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο θα επηρεάσει η πανδημία τις πτήσεις για την 1η Ιουλίου στον αερολιμένα“Νίκος Καζαντζάκης”

Μπορεί η τουριστική σεζόν να βρίσκεται ακόμα στον “αέρα”, ωστόσο με βάση τα σχέδια πτήσεων πριν την καραντίνα, για την Τετάρτη 1η Ιουλίου είναι προγραμματισμένες στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου πάνω από 150 πτήσεις.

Οι καλά γνωρίζοντες θεωρούν δεδομένο ότι ο αριθμός που θα πραγματοποιηθεί κανονικά θα είναι πολύ μικρότερος από τον αρχικό σχεδιασμό, μιας και όλα εξαρτώνται από την εξέλιξη της πανδημία αλλά και από τα ξενοδοχεία που αναμένεται να ανοίξουν.

Πάντως, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ετοιμάζονται πυρετωδώς, μιας και οι πτήσεις στην εποχή του COVID-19 απαιτούν έναν πολύ προσεκτικό σχεδιασμό.

Η αλήθεια είναι ότι το στοίχημα για το “Νίκος Καζαντζάκης” είναι τεράστιο, με τη διοίκηση του αερολιμένα να κάνει ό,τι μπορεί για να ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό.

Αξίζει ένα μπράβο στον αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα, που έχει βάλει στο “μικροσκόπιο” όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Μάλιστα, ο κ. Πλιάκας καθημερινά βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία και με την Αθήνα, αλλά και με το σύνολο των εργαζομένων στον αερολιμένα.

Θα τολμήσουμε να πούμε ότι η πρόκληση για το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου είναι η πιο μεγάλη στην ιστορία των κρητικών αερομεταφορών. Ευχή όλων να κερδηθεί το στοίχημα!

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News