Με Γερμανούς και Ισραηλινούς «ανοίγουν» τα ξενοδοχεία

Περίεργα
Με Γερμανούς και Ισραηλινούς «ανοίγουν» τα ξενοδοχεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλές κρατήσεις από Γερμανούς τουρίστες – δυναμική κίνηση από Ισραηλινούς

Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι μπήκαμε στον Ιούνιο και με δεδομένη την εικόνα στον τουρισμό καταγράφεται αύξηση στις κρατήσεις από την Γερμανία αποτυπώνοντας και την τεράστια δυναμική που έχει αυτή η αγορά για την κρητική τουριστική βιομηχανία.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν όλο και περισσότερους Γερμανούς να θέλουν να ταξιδέψουν προς την Ελλάδα βάζοντας φωτιά στις μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο όσον αφορά τα πακέτα διακοπών.

Ωστόσο, μια άλλη αγορά που φαίνεται να κάνει την διαφορά είναι αυτή του Ισραήλ, με τους Ισραηλινούς να κινούνται δυναμικά όσον αφορά τις κρατήσεις.

Στα εντυπωσιακά δεδομένα, είναι το γεγονός ότι την 1η  Ιουλίου πολλά ξενοδοχεία θα ανοίξουν κυρίως με Γερμανούς και Ισραηλινούς.

Απίστευτο και το δεδομένο ότι ορισμένοι από τους Γερμανούς προχωρούν σε διπλές κρατήσεις για να έρθουν ξανά προς τα τέλη αυτής της αμφιλεγόμενης σεζόν.

Τελικά αν όλα κινηθούν έτσι, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, οι επαναλαμβανόμενοι τουρίστες σώζουν την κατάσταση χωρίς όμως να μπορούν να μειώσουν την τεράστια μείωση που φτάνει στο σύνολο το 70% σε σχέση με πέρυσι.

Ωστόσο, μάλλον μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως να έχουμε ανακοινώσεις που να αφορούν το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης. Για να δούμε λοιπόν!

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News