Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας ψηφίζει… Ελούντα

Περίεργα
Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας ψηφίζει… Ελούντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κυριάκο, εγώ την 1η Αυγούστου θα είμαι στην Ελούντα»

Ο Αντρέϊ Μπάμπις είναι ο Πρωθυπουργός της Τσεχίας, αρχηγός του κόμματος ΑΝΟ (Δράση Ανικανοποίητων Πολιτών) και θεωρείται από τους πλουσιότερους Τσέχους.

Πριν λίγες μέρες πήρε μέρος στη τηλεδιάσκεψη της ομάδας των 8 χωρών που διαχειρίστηκαν το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού με επιτυχία. Σ΄αυτήν τη διάσκεψη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε, ανάμεσα στα άλλα, τους ομολόγους του για το σχέδιο της κυβέρνησης να ανοίξει στις 15 Ιουνίου τις πτήσεις προς την Αθήνα για τους επισκέπτες από χώρες με παρόμοια επιδημιολογικά δεδομένα.

Καθώς η τηλεδιάσκεψη βρισκόταν προς το τέλος της και αφού και οι οκτώ ηγέτες εξήγησαν τον τρόπο για το πώς θα γίνει η επανεκκίνηση της οικονομίας τους, ο Αντρέϊ Μπάμπις είπε στον Έλληνα Πρωθυπουργό: «Κυριάκο, εγώ την 1η Αυγούστου θα είμαι στην Ελούντα».

Ο Τσέχος πρωθυπουργός έρχεται κάθε χρόνο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα και δεν πρόκειται, όπως έλεγε, να χάσει τις εφετινές διακοπές του στην Ελλάδα.

Άλλωστε η χώρα μας, όπως και η χώρα του, διαχειρίστηκαν την υγειονομική κρίση με επιτυχία. Θα είναι ο πρώτος ηγέτης ξένης χώρας που θα κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη.

Πηγή: Το Βήμα

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News