"Μικρά κ' Περίεργα"

«Τα έχει κάνει σκ…ά» - Όταν η Νάντια Γιαννακοπούλου άφησε ανοιχτό το μικρόφωνο, ενώ μιλούσε στο κινητό

Δείτε το βίντεο με τη βουλευτή να «τα βάζει» με τη Νίκη Κεραμέως

Ένα ευτράπελο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον από την ψηφοφορία για τη διερεύνηση του κατηγορητηρίου ή μη σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής και μια από τους ψηφολέκτες στην ονομαστική μυστική ψηφοφορία, όταν χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο και το σήκωσε με ανοικτό μικρόφωνο.  

«Καταργούν. Το κάνουν πρότυπο (σ.σ το σχολείο) στην Πλάκα. Πολύ κακό είναι. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τι τα μπλέκουνε; Μπορείς να μου πεις τι τα μπλέκουν; Τα έχει κάνει σκ...ά, και επειδή τα έχει κάνει σκ...ά θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Ήδη έχω κάνει... Τέλος πάντων, θα στα πω (...) Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης».  

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η κα Γιαννακοπούλου παραδέχθηκε λίγη ώρα αργότερα ότι αναφερόταν στην υπουργό Παιδείας κα Κεραμέως, για τη φωτογραφική - όπως κατήγγειλε – εξαίρεση του δημοτικού Μαράσλειου πειραματικού σχολείου με το γυμνάσιο της Πλάκας.  

Συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν απέκρυψε ότι στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν και τα παιδιά της, αλλά υποστήριξε ότι για εκείνη το θέμα έγκειται στο συνολικότερο καλό του σχολείου.  

«Πριν από λίγους μήνες σε επίκαιρη ερώτηση του ΚΙΝΑΛ η κα Κεραμέως είχε δηλώσει ότι θα διορθώσει αυτή την αδικία. Γιατί τη διασύνδεση την είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ επί του κ. Γαρβόγλου. Τώρα λοιπόν εμφανίζεται ανακόλουθη κι αναξιόπιστη. Δεν είναι σοβαρά πράγματα τα "ράβε ξήλωνε". Πρόκειται για δυσμενή διάκριση μόνο σε ένα σχολείο. Δεν είναι το θέμα ένα ρουσφέτι για μένα αλλά η υποβάθμιση του καλύτερου ίσως πειραματικού σχολείου», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: lifo.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια