Δουλεύει αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά

Περίεργα
Δουλεύει αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, κ. Μπορμπουδάκη έφερε έναν ουσιαστικό αέρα ανανέωσης.

Δουλεύει αθόρυβα, είναι ευγενής και το πιο σημαντικό αποτελεσματική! Σίγουρα το ήθος της διοικήτριας της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, Λένας Μπορμπουδάκη, αποτυπώνει και τη δυναμική που έχει φέρει στον χώρο της Υγείας και ειδικά τώρα σε αυτές τις πρωτόγνωρες εποχές.

Η Λένα γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά της και με "όπλα" της την κατάρτιση αλλά και τον σεβασμό εργάζεται ακατάπαυστα για το καλό του ΕΣΥ και των πολιτών.

Το σίγουρο είναι ότι η κ. Μπορμπουδάκη έφερε έναν ουσιαστικό αέρα ανανέωσης χωρίς φαμφάρες και θορύβους, έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό την ευαισθησία της αλλά και την αγάπη της για αυτό που κάνει.

Το γεγονός ότι φεύγει ελάχιστα από το γραφείο αλλά και ότι επισκέπτεται καθημερινά τις δομές Υγείας αποτυπώνει ότι η Λένα μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να ακολουθεί τακτικές αυτοπροβολής. Και αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό.

Μπράβο Λένα, και να ξέρεις ότι οι άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί σου έχουν να πουν μόνο ωραία λόγια... Αυτό ίσως να είναι και η πιο σπουδαία κατάκτηση αυτή την εξαιρετικά δύσκολη εποχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News