Ο Τσιόδρας έγινε… πασχαλινή λαμπάδα

Περίεργα
Ο Τσιόδρας έγινε… πασχαλινή λαμπάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιδέα ενός βιοτέχνη που συζητήθηκε!

Κι όμως, ο δημοφιλής Έλληνας λοιμωξιολόγος έγινε και πασχαλινή λαμπάδα.

Ένας βιοτέχνης από το Κερατσίνι δημιούργησε μία πασχαλινή λαμπάδα που απεικονίζει τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα. Ο κ. Παναγιώτης Παπασημάκης χάραξε την εικόνα του καθηγητή λοιμοξιολογίας με την βοήθεια του 3D εκτυπωτή της βιοτεχνίας του, αλλά όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος στον τηλεοπτικό φακό του Open, η λαμπάδα δεν διατίθεται προς πώληση.

«Δεν θα πουλήσουμε τον άνθρωπο. Την σχεδιάσαμε εδώ, κόψαμε το ανάγλυφο. Εμπνευστήκαμε από τον κ. Τσιόδρα καθώς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος για τα μάτια μου. Βλέπω έναν άνθρωπο που δίνει σημασία και στον τελευταίο πολίτη της χώρας, έναν άνθρωπο που εμφανίζεται και δεν τα ξέρει όλα, ζητά την γνώμη διάφορων οργανισμών και κάνει πολύ καλά την δουλειά του», δήλωσε ο κ. Παπασημάκης, όση ώρα ο εκτυπωτής του χάραζε ένα ακόμα αντίγραφο, προσθέτοντας πως με τη κίνηση αυτή ήθελε να στείλει και ένα ακόμα μήνυμα.

«Αυτή η λαμπάδα δεν έχει φιτίλι αλλά είναι καυτή, διότι πολλές εταιρείες όπως και η δική μας, αυτή την στιγμή βρέθηκαν να ακυρωθούν οι παραγγελίες τους με στολισμένα και κλειστά μαγαζιά». Μετά τις ακυρώσεις και την «αναποδιά», σύμφωνα με τη lifo.gr κ. Παπασημάκης αποφάσισε να τροποποιήσει την γραμμή παραγωγής του και με τα μηχανήματα που διαθέτει, παράγει βαμβακερές μάσκες πολλαπλών χρήσεων , τις οποίες διαθέτει για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε φορείς του δημοσίου και ορφανοτροφεία. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News