Ο πικρός καημός του λογιστή

Περίεργα
Ο πικρός καημός του λογιστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σας μεταφέρουμε αυτούσια, τον καημό όλων των λογιστών,  όπως μας  εστάλη :

«Πελάτης που θέλει να φέρει τιμολόγιά του σε εμένα, που είμαι λογιστής, και θέλει και να είναι νόμιμος στη μετακίνηση, στέλνει μήνυμα στο 13033 με ποιο κωδικό;

Β1: Γιατρός-φαρμακοποιός δεν είμαι. Βέβαια και ψυχανάλυση κάνω και δίνω φαρμάκια στον κόσμο.

Β2: Είδη πρώτης ανάγκης δεν είμαι. Βέβαια το τηλέφωνο του λογιστή είναι Νο1 στα charts και όλοι μας έχουν ανάγκη all day long.

Β3: Τράπεζα δεν είμαι, αν και θα ήθελα. Βέβαια η τράπεζα με θεωρεί υπάλληλό της, άρα μπορεί και να είμαι.

Β4: Κίνηση παροχής βοήθειας δεν είμαι. Βέβαια, αν κάποιος θεωρείται σε ανάγκη και θέλει βοήθεια, είναι σίγουρα ο λογιστής - τώρα το "άνθρωπος" λίγο με δυσκολεύει.

Β5: Μετάβαση σε τελετή δεν είμαι. Βέβαια ίσως να βρεθείτε σύντομα σε τελετή μου, αλλά ίσως τη γλιτώσω κιόλας.

Β6: Ατομική άσκηση, ανάγκες κατοικίδιου δεν είμαι. Βέβαια με έχουν στο τρέξιμο, άρα θεωρούμαι personal trainer και δουλεύω σαν το σκυλί, άλλα δεν είμαι.

Τι στο διάολο είμαι, ποιος είμαι, που πάω; Βγάλτε μια βεβαίωση μετακίνησης κατ' εξαίρεση στον μ........ τον λογιστή να είστε μέσα.

Αυτά περνάμε, φίλε! Χωρίς καμιά υπερβολή σε όλα αυτά!

Κι όμως επιδόματα, δηλώσεις, αναστολές τηλεκαταρτίσεις, ενοίκια, επιστρεπτέες προκαταβολές, ΟΑΕΔ, άνεργοι, υπάλληλοι, δάνεια επιτόκια... κ.λπ., όλα μα όλα θέλουν τον λογιστή τους! Και το ΟΕΕ θα μας κάνει σεμινάριο κατάρτισης τη Μεγάλη Πέμπτη, αύριο (σ.σ. σήμερα) το απόγευμα, μαζί με τη Σταύρωση!

Καλή Ανάσταση! Πάντως στο ερώτημα το τι είμαστε (οι λογιστές) δεν έχω βρει απάντηση!!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News