Μια αλυσίδα "ανθρωπιάς" που μας συγκίνησε

Περίεργα
Μια αλυσίδα "ανθρωπιάς" που μας συγκίνησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είπατε; Έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας, είπατε; Μπα... Η ιστορία με την εγκλωβισμένη χελώνα στα "Θαλασσινά" στην παραλιακή της Αλικαρνασσού άλλα δείχνει!

Και η εικόνα μας αρέσει πολύ. Δείτε: Ένα αγόρι αποφασίζει να πέσει στα νερά για να σώσει μια χελώνα, αγνοώντας τα κοφτερά βράχια, το βάθος της θάλασσας, την απόσταση από την ξηρά αλλά και την αντίδραση της φοβισμένης χελώνας.

Κι ύστερα, όταν ο Κυριάκος Αυγουλαδάκης - αυτό είναι το όνομα του νεαρού - ολοκληρώνει το έργο του κι η χελώνα πλέει ελεύθερη, ένας άλλος νεαρός παίρνει τη σκυτάλη της ανθρωπιάς κι αναλαμβάνει να βοηθήσει το αγόρι που ξέπνοο βγήκε στη στεριά.

Ο ακτινολόγος του ΠΑΓΝΗ, Ευθύμης Φασουλάκης, σπεύδει χωρίς δεύτερη σκέψη - πάνε και τα βράχια, πάνε και οι κορωνοϊοί, πάνε κι οι φόβοι κι όλα πάνε - στον βράχο που έχει ακουμπήσει ο γίγαντας και του παρέχει τις πρώτες βοήθειες, βοηθώντας τον να επανέλθει μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Κι όλα πήγαν καλά.

Για τη χελώνα, τον Κυριάκο, τον Ευθύμη... και κυρίως για την ανθρωπιά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News