Γιατροί… παντρεύτηκαν στο διάδρομο του νοσοκομείου

Περίεργα
Γιατροί… παντρεύτηκαν στο διάδρομο του νοσοκομείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια συγκινητική παύση από τη «μάχη» κατά του κορωνοϊού σε νοσοκομείο των ΗΠΑ

Ένα συγκινητικό διάλλειμα έκαναν οι γιατροί του Duke University Hospital των ΗΠΑ.

Η Shelun Tsai και ο Michael Sun εκτός από συνάδελφοι, οι δύο γιατροί, είναι μαζί και στη ζωή. Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει το γάμο του για το Σάββατο 11 Απριλίου.

Ο κορωνοϊός και η ραγδαία εξάπλωσή του ωστόσο, άλλαξαν τα δεδομένα και την καθημερινότητα όλων. Ο γάμος της Shelun και του Michael αναβλήθηκε, οι συνάδελφοί τους όμως, φρόντισαν η μέρα που κανονικά θα παντρεύονταν, να τους μείνει αξέχαστη.

«Γνώριζαν ότι είχαμε αναβάλει τον γάμο μας, αλλά δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι ήταν εκείνη την ημέρα, μέχρι που στις 11 Απριλίου τους είπα "Κανονικά θα παντρευόμασταν σήμερα"» δήλωσε η Shelun.

Οι φίλοι και συνάδελφοι των δύο γιατρών ήξεραν ότι αυτή ήταν μία σημαντική μέρα για το ζευγάρι και δεδομένης της κατάστασης, σκέφτηκαν να διοργανώσουν για αυτούς μία συμβολική γαμήλια τελετή στο... νοσοκομείο.

«Ξεκίνησαν τις ετοιμασίες στις οκτώ το πρωί και μέχρι τις τρεις το μεσημέρι όλα ήταν έτοιμα. Δεν κατάλαβα πώς οργανώθηκε όλο αυτό. Στην αρχή μου είπαν απλά να βρούμε τι θα φορούσα σαν νυφικό. Έπειτα θέλαμε πέπλο, μετά ανθοδέσμη και τελικά όλο και περισσότεροι άρχισαν να ασχολούνται με τη γαμήλια τελετή» δήλωσε η Shelun.

Οι συνάδελφοι του ζευγαριού βρήκαν ένα δωμάτιο για να ετοιμαστεί η νύφη και κανόνισαν το «παρών» στην τελετή να δώσουν οι στενοί φίλοι και συγγενείς των μελλόνυμφων μέσω βιντεοκλήσης. Το νυφικό της Shelun ήταν φτιαγμένο από χαρτί όπως και η ανθοδέσμη, ενώ για τις βέρες χρησιμοποιήθηκε κίτρινη κλωστή.

Όταν πια ήταν όλα έτοιμα, οι δύο γιατροί αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης και οι συνάδελφοί τους απαθανάτισαν τα στιγμιότυπα με τα κινητά τους. Μετά το τέλος του «μυστηρίου», το ζευγάρι αποχώρισε με ένα μικρό αμαξίδιο που χρησιμοποιούν για μετακινήσεις εντός κτιρίου, το οποίο διακόσμησαν με ένα χαρτί που έγραφε «Just Married».

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News