Απορία πολίτη: απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους στο Ηράκλειο γίνονται; 

Περίεργα
Απορία πολίτη: απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους στο Ηράκλειο γίνονται; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολίτης του Ηρακλείου απέστειλε σήμερα μια επιστολή όπου κάνει ορισμένες διαπιστώσεις και ερωτήσεις. Μεταξύ άλλων αναφέρει οτι έχει παρατηρήσει μειωμένη παρουσία αστυνομικών και κατ΄ επέκταση ελέγχων στο δρόμο. Και διερωτάται αν στο Ηράκλειο ο δήμος έχει προχωρήσει σε απολύμανση δημόσιων χώρων και κάδων, όπως γίνεται αντίστοιχα σε άλλους δήμους της χώρας.

 Η επιστολή αναλυτικά:

" Τις τελευταίες δυο - τρεις μέρες έχω παρατηρήσει μεγάλη χαλάρωση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας και αυτό με ανησυχεί ιδιαιτέρως. Η παρουσία ή μάλλον η απουσία της αστυνομίας είναι αισθητή. Ενώ τις δυο πρώτες μέρες του lock down υπήρχε σχεδόν παντού αστυνομία και έκανε ελέγχους, τώρα δεν υπάρχουν πουθενά . Τα αυτοκίνητα κυκλοφορούν κατά δεκάδες και μάλιστα δημιουργείται κυκλοφοριακό στο Γιόφυρο και το Πρωί και το μεσημέρι. Εργάζομαι στο ΠΑΓΝΗ και πηγαινοέρχομαι πρωί και μεσημέρι και έχω δει μεγάλη διαφορά στην κίνηση των αυτοκινήτων η οποία πυκνώνει όλο και περισσότερο όσο περνούν οι μέρες.

 Επιπλέον, παρατηρώ ότι σε όλους τους Δήμους στη Ελλάδα κάνουν απολυμάνσεις σε διάφορους δημόσιους χώρους και πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων , εδώ στο Ηράκλειο ο Δήμος μας δεν έχει κάνει τίποτα. Αυτό που θέλω  να τονίσω είναι η απουσία της αστυνομίας.

 Δεν έχω συνηθίσει να κάνω καταγγελίες για τους συμπολίτες μου όμως αυτή η κατάσταση με ανησυχεί πολύ μιας και οι ειδικοί επισημαίνουν σε όλους τους τόνους ότι ο Απρίλιος είναι ο πιο σημαντικός μήνας για την πορεία της εξάπλωσης του ιού. Μιας και τα έχουμε πάει καλά μέχρι στιγμής στη Ελλάδα και ιδίως στην Κρήτη θα ήταν κρίμα να τα τινάξουμε όλα στον αέρα".

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News