Αυτό το έγγραφο ποιος θα το πιάσει;!

Περίεργα
Αυτό το έγγραφο ποιος θα το πιάσει;!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάβαμε ένα μήνυμα που ομολογουμένως μας έβαλε σε σκέψεις. Ο συμπολίτης μας και αναγνώστης του neakriti.gr εξέφρασε την ανησυχία του για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά τη διάρκεια των ελέγχων που κάνουν οι αστυνομικού στα έγγραφα όσων κυκλοφορούν έξω τώρα κατά τη διάρκεια της καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Ο ίδιος παρατήρησε ότι ο αστυνομικός φορούσε μεν γάντια αλλά με αυτά τα ίδια γάντια έπιασε τα δικά του έγγραφα όπως είχε κάνει και με τα έγγραφα του προηγούμενου πολίτη που είχε ελέγξει.  

Χαρακτηριστικά αναφέρει στο μήνυμα του προς το site μας:

«Αγαπητό Νέα Κρήτη

Κάποιος θα πρέπει να μεριμνήσει να ανακοινωθεί και να τονιστεί από επίσημα χείλη ότι οι αστυνομικοί δεν πρέπει να πιάνουν τα έγγραφα των πολιτών στον έλεγχο. Ναι, όλοι φορούσαν γάντια αλλά με τα ίδια γάντια που έπιασε ο αστυνομικός που μου έκανε έλεγχο τα έγγραφα του προηγούμενου πολίτη, έπιασε και τα δικά μου. Σε μερικούς αυτό να φαίνεται τραβηγμένο αλλά μπορεί να μεταδοθεί εύκολα το μικρόβιο του ιού από τα έγγραφα του ενός πολίτη μέσο από τα γάντια 5ου αστυνομικού στα χέρια του άλλου πολίτη.

 Αντιλαμβανόμαστε ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούν να αλλάζουν συνεχώς γάντια – προφανώς θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα με αυτό τον τρόπο.

Ίσως θα ήταν πιο φρόνιμο να μην ακουμπούν καθόλου τα έγγραφα των πολιτών για να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού.  

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News