default-image

Περιστατικά για... γέλια στην Εφορία εν μέσω κορωνοϊού

Ρέθυμνο
Περιστατικά για... γέλια στην Εφορία εν μέσω κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες για γέλια και για κλάματα για όσους θυμήθηκαν τώρα την Εφορία

Την ώρα που ολόκληρη η χώρα δίνει την δική της μάχη για να κρατηθεί όρθια λόγω της «επέλασης» του κορωνοϊού, κάποιοι που μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πλέον δεν βρισκόμαστε σε «κανονικότητα», εξακολουθούν να κάνουν το δικό τους καθημερινό προγραμματισμό, προκαλώντας ποικίλα σχόλια…

Κάτι αντίστοιχο συνέβη τα τελευταία 24ωρα και στο Ρέθυμνο, όπου μάλιστα το περιστατικό που συνέβη έκανε ακόμα και τους Εφοριακούς να μείνουν με ανοικτό το στόμα!

Ο λόγος για έναν Ρεθυμνιώτη, ηλικίας 90 και άνω ετών, ο οποίος παίρνοντας αγκαζέ την -επίσης υπερήλικη- σύζυγό του, αφού έκαναν την βόλτα τους στην λαϊκή αγορά της πόλης, πέρασαν και το κατώφλι της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας.

Θυμήθηκαν το ξεχασμένο χρέος

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων -με τα ζαρζαβατικά ανά χείρας- όταν έφτασε μπροστά στον υπάλληλο της Εφορίας, ζήτησε να ενημερωθεί για το εάν υπήρχε κάποιο ξεχασμένο χρέος απέναντι στο Δημόσιο, προκειμένου να το τακτοποιήσει.

Τόσο ο υπάλληλος, όσο και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του που ενημερώθηκαν για την φορολογική ευσυνειδησία των ηλικιωμένων Ρεθυμνιωτών, αρχικά συνέστησαν στα ευγενέστατα γεροντάκια ότι θα ήταν καλό για την υγεία τους να παραμείνουν στο σπίτι τους, ενώ παράλληλα διεκπεραίωσαν και το αίτημα που κατέθεσαν.

Βρήκε την ευκαιρία να πάει στην… Εφορία

Και σαν μην έφτανε αυτό, ένα ακόμα περιστατικό, επίσης «φορολογικής ευσυνειδησίας» άφησε άφωνους τους Εφοριακούς και πάλι στο Ρέθυμνο.

Αυτή την φορά, «πρωταγωνιστής» ήταν ένας νεότερος σε ηλικία Ρεθυμνιώτης, ο οποίος ζητούσε από τους υπαλλήλους να του επιτρέψουν να μπει στο κτίριο της Εφορίας για να καταθέσει, όπως τους είπε, τις πινακίδες του οχήματος του «εδώ και τώρα». Μάλιστα τους εξήγησε ότι το αυτοκίνητό του είναι ακινητοποιημένο εδώ και καιρό και ότι μόνο τώρα (!) βρήκε την ευκαιρία να περάσει από την Εφορία για να τακτοποιήσει αυτή την εκκρεμότητα…

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News